22-vuotias mies nai kostoksi parhaan ystävänsä 74-vuotiaan äidin: "Tervetuloa sukuun"

1:43
Häät ovat taas suosiossa: jopa 25 000 hääparia sanoo toisilleen tahdon.

Mitä sitä ei viihteen eteen tekisi – niin, tai kostaakseen ystävälleen.

David Dobrik, 22, on maailmankuulu tubettaja. Hän julkaisee sisältöjä YouTubessa yli 12 miljoonalle tilaajalleen ja Instagramissa yli 8 miljoonalle seuraajalleen.

Pääasiassa nuori mies tekee huumoripitoisia YouTube-videoita, joissa hän esimerkiksi yllättää ystävänsä tai perheenjäsenensä mitä erikoisimmilla yllätyksillä ja tepposilla.

Yksi yllättävimmistä tempauksista tapahtui toukokuussa: nuori herra meni näet naimisiin. Eikä kenen tahansa kanssa, vaan David asteli alttarille parhaan ystävänsä 74-vuotiaan äidin kanssa, uutisoi muun muassa  News.com.au.

Parhaan ystävän kommentti sai aikaan kostosuunnitelman

Koko vyyhti lähti liikkeelle siitä, kun Davidin läheinen ystävä Jason Nash sanoi Davidille, ettei kukaan tule koskaan menemään naimisiin hänen kanssaan.

Kuten olettaa saattaa, David päätti osoittaa ystävälleen tämän olevan pahasti väärässä. Koska David on haasteiden ja yllätysten suuri ystävä, hän päätti tehdä kostostaan astetta näyttävämmän.

Vain kolme tuntia Jasonin laukoman kommentin jälkeen David lensi Bostoniin tapaamaan tulevan vaimonsa. David ei ollut kertonut suunnitelmista kuin parille ystävälleen, joten naimisiinmeno tuli täytenä yllätyksenä myös tulevalle morsiamelle.

David ehdotti kukkapuskan kera Davidin äidille Lorrainelle, että he menisivät naimisiin – vain ja ainoastaan siksi, että David voisi kostaa ystävälleen.

Lorraine suostui empimättä ehdotukseen, sillä myös hänestä ajatus siitä, että David olisi lain nojalla Jasonin isäpuoli, oli hauska ajatus. Niinpä Lorraine ja David lensivät yhdessä Las Vegasiin, jossa heidät vihittiin lyhyen hääseremonian aikana.

Tuore aviopari matkusti hääseremonian jälkeen häämatkalle Havajille.

Yllätys paljastui ystävälle – kestääkö rakkaus?

Kun parivaljakko oli nauttinut kahdenkeskeisestä ajasta tarpeeksi, he päättivät paljastaa Jasonille, mitä oli tapahtunut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jason ei ollut aluksi uskoa kuulemaansa, mutta lopulta Davidin näyttämät asiakirjat todistivat avioliiton olleen laillinen: pari oli todella sanonut toisilleen ”tahdon”.

– Olen nyt sinun isäpuolesi, David sanoi Jasonille ja kaveriporukka repesi nauruun.

– Onnittelut ja tervetuloa sukuun, Jason tokaisi yllättävän tyynesti.

Moni saattaa miettiä, voiko 22-vuotiaan miehenalun ja 74-vuotiaan naisen avioliitto toimia – etenkin kun liitto solmittiin hetken mielenjohteesta. No, eihän se kestänyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Davidin ja Lorrainen välillä ei nähty ikuista rakkautta, sillä pari erosi vain kuukausi häiden jälkeen. David ilmoitti parin erosta Instagram-tilillään kuvan muodossa.

– Joudun kertomaan sydäntä särkevän uutisen: minä ja Lorraine olemme päättäneet päättää romanttisen suhteemme, David aloitti ilmoituksensa.

– Lorraine, olet valoni, muusani ja uskottuni. Et opettanut minulle vain sitä, kuinka rakastaa toista, vaan myös sen, kuinka rakastaa itseään. Tulemme jatkossakin olemaan hyviä ystäviä ja vanhempia lapsillemme, David jatkoi pilke silmäkulmassaan.

Tempaus saa somessa ylistystä – eikö avioliittokaan ole pyhää? 

Miehen tekemä Instagram-päivitys otettiin vastaan huumorilla, aivan kuten David oli sen tarkoittanutkin.

– Parempi rakkaustarina kuin Twilight!

– Söpöin pari ikinä, eräs iloitsi kuutluaan parin naimisiinmenosta. 

– Äitini on vapailla markkinoilla. Nai hänet ja ole uusi isäni, eräs toivoi erouutisen jälkeen.

Se, mikä tapahtumasarjasta tekee kenties jopa härskin, on se, kuinka hyvämielisesti Davidin seuraajat ja tilaajat reagoivat hänen tekemäänsä tempaukseen.

Naimisiinmeno ja pikainen ero saivat osakseen lähinnä ihailevia ja nauravaisia kommentteja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja