Teinipari valehteli raskaudesta ja lavasti naimisiinmenonsa – somessa tyrmättiin YouTube-tähtien yritys kalastella lisää seuraajia: "Kasvakaa aikuisiksi"

1:29
Miksi moni kritisoi sitä, kun joku ei hanki lapsia "ympäristösyistä"? Haastateltavana Heini Maksimainen, Vauvattomuusbuumi-kirjan kirjoittaja. Teoksessaan hän selvitti, millaista elämä on, jos lapsia ei ole eikä tule.

Suosittu YouTube-videoita tekevä pariskunta halusi lisää seuraajia hinnalla millä hyvänsä. He tekivät katsojilleen jäynän, jota ei katsottu hyvällä, kertoo The Sun

Jotta YouTuben avulla voi alun perinkään tienata, videoilla pitää olla katsojia. Osa YouTuben kautta ansaitusta tuloista kertyy muun muassa näyttökertojen ja videolla olevien mainosten mukaan.

Oli sitten Instagram- ja YouTube-julkkis tai sitten tavallinen tavantallaaja, seuraaja- ja tykkäysmäärät ovat tärkeitä. Toiset ovatkin valmiita tekemään mitä tahansa saadakseen sisällöilleen näkyvyyttä. 

Edes 1,5 YouTube-tilaajaa ei riitä – lavastivat häät ja raskauden

Danielle Cohn, 15, ja Mikey Tua, 16, ovat suosittuja ja seurattuja YouTubessa. Etenkin Danielle, jonka YouTube-tilillä on yli miljoonaa tilaajaa ja hänen julkaisemat videot saavat useita miljoonia näyttökertoja.

Jos kuva ei näy, voit katosa sen täältä

Vaikka pariskunnalla on yhteensä yli 1,5 miljoonaa YouTube-tilaajaa, he halusivat kasvattaa seuraajamääriään. Niinpä he päättivät tehdä elämästään kiinnostavamman ja kohahduttavamman – katsojien näkökulmasta tietenkin.

Danielle ja Mikey suunnittelivat yhteisen neliosaisen videosarjan, jolla he järkyttivät niin omia vanhempiaan kuin seuraajiaankin. Videosarjan ensimmäisessä osassa pariskunta ilmoitti Daniellen olevan raskaana – vain 15 vuoden iässä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Videosarjan toisessa osassa Danielle ja Mikey kertoivat ottavansa toisen ison askeleen parisuhteensa suhteen ja ilmoittivat seuraajilleen menevänsä naimisiin pienessä kappelissa Las Vegasissa.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut laillistettu avioliitto, sillä Danielle on siihen vielä liian nuori. Useimmissa USAn osavaltioissa avioitumisen alaikäraja on 16 tai 18 vuotta – joissakin jopa vieläkin alempi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tekivät paljastuksen, jota ei katsottu hyvällä

Pariskunta järjesti myöhemmin läheisilleen baby shower -tyyppiset juhlat, joissa oli tarkoitus paljastaa ”tulevan lapsen” sukupuoli juhlallisin menoin.

Koska mitään vauvaa ei ollut koskaan ollutkaan, nuori pari ilmoitti tekemästään kepposesta, eli niin sanotusta prankista, koko juhlaseurueelle ja katsojilleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Katsojat eivät ottaneet vain vuoden seurustelleen parin kepposta hyvällä vastaan. Ei, vaikka pariskunnalla oli omien sanojensa mukaan tärkeä ajatus videosarjansa taustalla.

– Ajattelimme, että se olisi hauska pila teille katsojille, Danielle perusteli.

Pari halusi tuoda videoillaan ilmi, että teiniraskaus on vakava asia. Katsojat olivat samaa mieltä: raskaus on vakavasti otettava asia, jolla ei saisi pelleillä.

– Antaisin mitä vain, että tulisin raskaaksi – aivan kuten moni muukin nainen, joilla voi olla jopa vakavia ongelmia asian kanssa, eräs kommentoi.

– Tämä on julmaa ja epäkunnioittavaa lapsettomia ihmisiä kohtaan, toinen komppasi.

– Teidän ja videoilla olleiden aikuisten tulisi hävetä. Kasvakaa aikuisiksi.

Sekä Danielle että Mikey saavat toruvia kommentteja edelleen etenkin YouTubessa. Parin toimintaa pidetään naurettavana rahankalasteluyrityksenä, joka tulee vielä näkymään parin seuraaja- ja tilaajamäärissä. 

Ainakaan toistaiseksi ihmisten raivoava vastaanotto ei ole vaikuttanut nuoren parin käyttäytymiseen: he julkaisevat some-sisältöjä aivan kuten ennenkin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: The Sun, YouTube

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja