YouTube-suosikkipari erosi – itkuinen video on kerännyt kymmeniä miljoonia katselukertoja

Liza Koshyn ja David Dobrikin erovideo kasvoi viraalihitiksi.

YouTube-tähdet Liza Koshy ja David Dobrik ilmoittivat erostaan Dobrikin tilille jakamallaan videolla. Muutaman vuoden yhdessä ollut parivaljakko ilmoitti erostaan liikuttuen kyyneliin.

Tosiasiassa kaksikko erosi jo puoli vuotta sitten ja he pitivät eronsa ystäviltäänkin salassa kolmen kuukauden ajan. Tämä ei estänyt molempia kyynelehtimästä kivuliaan aiheen äärellä kameran edessä. Kaksikon mukaan ero oli Koshyn idea.

– Liza erosi minusta, koska hän tunsi meidän olevan etäisiä kiireisen elämäntyylimme vuoksi. Vihaan myöntää asian, mutta tunsin myös samalla tavalla, en vain uskaltanut painaa liipaisimesta, Dobrik sanoo videolla.

Kaksikko hymyilee videolla paljon ja pitää tunnelman kevyenä, mutta puolivälin jälkeen molemmat ovat selkeästi allapäin. Koshy avaa kyynelkanavansa ensimmäisenä ja ei mene kauaa, kun Dobrik liittyy hänen seuraansa.

Videolla Koshy sanoo käyvänsä läpi raskaita aikoja. Kaksikko painottaa kovasti olevansa yhä parhaita kavereita. Erovideo on kerännyt tähän mennessä 20 miljoonaa näyttökertaa vain muutamassa päivässä.

Dobrikilla on tilillään seitsemän miljoonaa tilaajaa, Koshya seuraa hurjat 15 miljoonaa ihmistä. Kaksikko on tehnyt lukuisia yhteisiä videoita ja saavuttaneet näiden kautta valtavan määrän yhteisiä faneja.

Lue myös:

    Uusimmat