17 vuotta naimisissa ollut pariskunta paljastaa pitkän suhteen salaisuutensa – muista tämä makkarissa

Pitkään aviossa ollut pariskunta jakoi somessa yhdeksän opetusta, jotka he ovat vuosien aikana omaksuneet ja jotka ovat auttaneet heitä pysymään yhdessä.

Mikä on pitkän avioliiton salaisuus? Vastaukseksi on ehdotettu esimerkiksi sinnikkyyttä, arkista hellyyttä ja tylsistymistä. Nyt omat vinkkinsä pöytään lyö yhdysvaltalainen pariskunta, jonka avioliitto on kestänyt 17 vuotta.

Pariskunnan neuvoja on somessa kiitelty aidoiksi, rehellisiksi ja viisaiksi.

Yksinkertainen seksivinkki

Hyvinvointiyrittäjä Lisa Bilyeu pitää Instagram-päivityksessään miehensä Tomin kanssa käsissään taulua, jolle he ovat kirjoittaneet yhdeksän avioliittonsa aikana oppimaansa opetusta. Neuvoista vain yksi koskee seksiä, ja se on ainakin periaatteessa helppo toteuttaa.

 1. Harrastakaa usein seksiä.
 2. Kommunikoikaa enemmän kuin pitäisi.
 3. Tukekaa toisianne.
 4. Olkaa rehellisiä – etenkin vaikeina aikoina.
 5. Ole hyvä johtaja ja hyvä seuraaja.
 6. Unohtakaa virheet nopeasti.
 7. Pitäkää yllä korkea vaatimustaso.
 8. Halua toisen puoliskosi voittavan.
 9. Tehkää avioliitostanne tärkein prioriteettinne.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos parisuhdeneuvoja toivoo vielä kauemmin yhdessä olleelta parilta, kannattaa lukea 80 vuotta aviossa olleen pariskunnan vinkki menestyneeseen liittoon.

Tutkimustieto: Joustavuus on pitkien liittojen salaisuus

Tutkimustiedon valossa puolestaan joustavuus on avainsana pitkiin liittoihin, kertoo Väestöliitto. Yhdessä tehdyt päätökset, kotitöiden tekeminen yhdessä ja joustavasti sekä oman ajan ottaminen parisuhteelle auttavat saavuttamaan pitkäaikaisen parisuhteen sekä onnellisuuden siinä.

Lue myös:

  Uusimmat