”Onnistuneen avioliiton salaisuus” leviää netissä – vaimo paljastaa, mitä on oppinut 13 vuotta kestäneen parisuhteen aikana

Mikä on se salaisuus, jonka vuoksi jotkut liitot kukoistavat vuodesta toiseen?

Avioliitto ei aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Aina avioliitto ei ole edes siedettävää. Äiti ja vaimo Nikki Pennington on ollut aviomiehensä Jerryn kanssa teini-iästä lähtien, ja usein parilta kysytäänkin, mikä on heidän pitkän avioliittonsa salaisuus.

Hiljattain Pennington jakoi ajatuksiaan siitä, mitkä asiat ovat pitäneet hänen avioliittonsa kasassa näin pitkään.

– Kolmentoista vuoden yhdessäolon ja 11 vuoden avioliiton jälkeen ihmiset ovat kysyneet minulta: "No, mikä on onnistuneen avioliiton salaisuus?", hän kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Teini-iässä alkaneet suhteet harvoin kestävät, joten ei liene ihme, että Penningtonin teksti on herättänyt kiinnostusta ja se leviääkin vauhdilla. Kirjoituksella on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja yli 100 000 jakoa. Se on myös kerännyt alleen kymmeniä tuhansia kommentteja. Myös Facebookin suosittu Love What Matters -sivusto on jakanut tekstin. Sielläkin sinne on kertynyt jo tuhansia tykkäyksiä ja jakoja.

Pennington kertoo tietävänsä vanhat viisaukset. kuten "älä koskaan mene sänkyyn vihaisena" tai "kerro aina rakastavasi ennen kuin lähdet", mutta totuus tämänkin avioliiton taustalla on tyystin toinen.

– Tiedättekö, kuinka usein yhdentoista vuoden aikana ennen lasten saamista Jer on majoittunut sohvalle, koska olimme vihaisia? Tiedättekö, kuinka monta kertaa hän on lähtenyt ilman, että olemme sanoneet "rakastan sinua", koska lapset ja elämä. Hänen tapansa sanoa "rakastan sinua" joinain aamuna on antaa minun nukkua, kun hän lähtee ja kaikki muut nukkuvat vielä.

Vaimo toteaa, että pari on rikkonut kaikkia onnellisen avioliiton "salaisuuksia".

– Pitkän avioliiton salaisuus on se, ettei siihen ole mitään salaisuutta, hän paljastaa.

"Se on sitä, kun..."

Vaimo toteaa, että avioliitossa on kyse siitä, että yrittää uudelleen joka päivä. Roikkuu vain tiukasti kiinni, kun on nuori, vastanainut ja elää pakasteruoilla, koska muuhun ei ole varaa.

– Se on sitä, kun valvot koko yön kyynelissä esikoisesi kanssa, koska olette molemmat yliväsyneitä, häkeltyneitä ja peloissanne kuollaksenne, mutta olette siinä yhdessä, hän kirjoittaa.

– Se on sitä, kun laskette pennejä nuorina rakentaaksenne elämän yhdessä tulevalle perheellenne.

– Se on tietoa siitä, ettet koskaan voi olla valmistautunut taakkoihin, joiden kantamisessa joudut kumppaniasi auttamaan, mutta tiedät, että olet halukas olemaan siinä, kun he tarvitsevat lepoa taakastaan.

– Yritä joka ikinen päivä, juoksuhaudoissa ja vuorenhuipuilla, älä koskaan lopeta. Koska lopettaminen, se on se yksi asia, joka ei ole salaisuus, se saa sinut epäonnistumaan, Pennington lopettaa kirjoituksensa.

***

4:22

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja