17-vuotias nuorukainen häikäisi Tappara-paidassa – "Se on iso juttu"

Illan tähti: Topi Rönni, Tappara 2:41
Topi Rönni, 17, valittiin CHL-illan tähdeksi.

17-vuotias Topi Rönni oli isossa roolissa, kun Tappara pelasi 2-2-tasapelin Växjöä vastaan pelatussa CHL-neljännesvälierien avausottelussa.

Ensimmäistä kertaa CHL:ssä kaukaloon päässyt Rönni onnistui maalinteossa toisessa erässä, kun hän ohjasi takatolpalta Jere Henrikssonin tarkan syötön verkkoon. Osuma oli Rönnille ensimmäinen Tapparan paidassa.

– Ihan hyvä peli. Jerellä oli kiekko ja päätin, että menen maalille. Jere löysi hyvin teipin ja oli kiva työ laittaa kiekko reppuun, Rönni summasi maaliaan ottelun jälkeen.

Tiistai-illan ottelu oli Rönnille uran kolmas Tapparan paidassa. SM-liigassa otteluita oli ehtinyt kertyä ennen CHL-koitosta kaksi kappaletta. Nuori Rönni on iloinen saamastaan vastuusta.

– Totta kai se on iso juttu. Kaikki minuutit ylhäällä ovat tosi tärkeitä. Pitää nauttia jokaisesta sekunnista ja minuutista, jonka täällä saa.

Nuorukaisen upeat otteet eivät jääneet huomaamatta CHL-studioltakaan, sillä Rönni valittiin illan tähdeksi.

– Nuorelle miehelle tosi isoja hetkiä päästä CHL-peliin. Se, että miesten joukkueessa tekee maalin. Kyllä tuo aika iso asia on, C Moren asiantuntija Sami Kapanen summaa.

Lue myös:

    Uusimmat