Zlatan Ibrahimovic tunteikkaana – korostaa Diego Maradonan elämästä yhtä kaunista asiaa

2:28
Diego Maradona haudattiin Buenos Airesissa – valtava joukko faneja seurasi kadulla, kun suuruuden arkku saapui haustausmaalle.

Zlatan Ibrahimovic on puhunut tunteikkaasti jalkapallolegenda Diego Maradonan perinnöstä. Ruotsalaistähti katsoo 60-vuotiaana viime keskiviikkona menehtyneen argentiinalaisen tehneen elämässään "kaiken sydämestään".

– Olen niin pahoillani, koska minulle Maradona on enemmän kuin jalkapallo. Hän on legenda, uskonto monille, Ibrahimovic kertoi Italian Skylle.

Instagramissa Ibrahimovic kutsui Maradonaa kaikkien aikojen lahjakkaimmaksi jalkapalloilijaksi ja kirjoitti, että "Maradona ei ole kuollut, hän on kuolematon". Skylle AC Milanin hyökkääjä sanoi, että ihmiset muistavat numerosta 10 Maradonan ja haluavat pitää kyseisellä numerolla varustettua pelipaitaa Maradonan vuoksi.

– Olin onnekas, että tapasin hänet livenä ja sain puhua hänen kanssaan.

Maradona loisti jalkapallonurmilla, mutta maailmanmestarilla oli viheriöiden ulkopuolella huume- ja elämänhallinnalliset ongelmansa.

– En tiedä, tekikö hän aina oikeita valintoja, mutta hän teki kaiken sydämestään ja tästä syystä koko maailma rakasti häntä. Hän oli aina oma itsensä, Ibrahimovic korosti ja jatkoi:

– Moderni jalkapallo on tehty monista urheilijoista, jotka yrittävät olla täydellisiä eivätkä tee virheitä. Kasvaakseen ja oppiakseen täytyy kuitenkin tehdä virheitä. Et tietenkään yritä tehdä virheitä tarkoituksella, eikä kukaan ole täydellinen syntyessään. Maradona teki kaiken sydämestään ja siksi hän tulee aina olemaan minun silmissäni numero 1.

Ibrahimovic painotti arvioivansa Maradonaa tämän peliesitysten perusteella ja toivoi tätä muiltakin.

– Meidän täytyy muistaa hänet siitä, mitä hän teki kentällä. Siitä syystä hänet tullaan muistamaan aina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja