Mainos

Ystäväni on sokea miehensä pettämisille – mitä tehdä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään.

"Koko kaveripiirimme tietää, että erään ystävämme mies pettää tätä. Ystävämme kuitenkin luottaa mieheen sokeasti eikä ole uskonut meitä yrittäessämme kertoa asiasta. Kerran asiasta alkoi viikkoja kestänyt välirikko välillämme. On hirveää katsoa vierestä, kun hän tuhlaa elämäänsä sen pettäjän kanssa. Mitä itse tekisit tässä tilanteessa?” kysyy nimimerkki Mira.

Näin naisraati vastasi:

"Kumpi on sinulle tärkeämpää, se ettei ystäväsi ole sinulle koskaan hetkeäkään vihainen vai se, että voit sanoa käsi sydämellä olleesi hänelle rehellinen ja ajatelleesi hänen parastaan? Punnitse tätä kysymystä tarkkaan ja mieti, kuinka suurta vahinkoa hänen kiukunpuuskansa sinulle saa aikaan verrattuna siihen, että katselisit noin järkyttävää tilannetta vierestä puuttumatta siihen. Itse pitäisin kannastani kiinni ja pyrkisin teroittamaan ystävälleni tilanteen todellisen luonteen. Usein käy niin, että vaikka tällainen suorapuheisuus johtaisi lyhyeen välirikkoon, lopulta routa tuo porsaan kotiin ja ystävä ymmärtää ajan kanssa, että olet ajatellut vain hänen parastaan. Yksikään oikea ystävä ei katso vastaavaa tilannetta sivusta siihen puuttumatta."
– 28, naimisissa

"Ehkä tälle pettäjämiehelle voisi ystävällisesti muistuttaa, että hänen toimintansa on koko kaveripiirin tiedossa ja ennemmin tai myöhemmin myös naisystävä saa siitä vielä tietää.  Ehkä jopa antaa miehelle tilaisuus kertoa asiasta itse, ennen kuin ystäväpiiri kokoaa tarvittavat todisteet ja asia paljastuu. Toisaalta, eihän se ole muiden asia, jos joku haluaa roikkua pettäjämiehessä. Surullistahan se on. Tekisi mieli antaa litsari ja sanoa ”ryhdistäydy nainen". Ja hei, kysy ihmeessä ystävältäsi, saisitko sinäkin hänen miehensä numeron, jotta voit käydä jörnimässä häntä. Niinhän kaikki muutkin tekevät!"
– 29, naimisissa

"Mitä enää voisit tehdä? Olet esittänyt huolesi vakavasta asiasta ystävällesi, mutta hän ei usko sinua. Ymmärrän, että tilanne on todella ikävä, mutta tehtäväsi ei ole pelastaa ystäväsi parisuhdetta. Siihen kuuluu kuitenkin kaksi osapuolta ja ystäväsi selvästi haluaa olla miehen kanssa, vaikka häntä on varoitettu. "
– 26, sinkku

"Kaksipiippuinen juttu. Myös minun kokemukseni mukaan itse sitä saa kurat niskaan, kun yrittää varoitella ystävälle tämän kumppanin puuhista. Jotenkin sitä haluaisi pestä kädet koko jutusta ja ystävyydesta niin pitkäksi aikaa, että ystävä tajuaisi asiat itse. En nimittäin itse kovin mielelläni katso moista vierestä. Jos pokkaa riittää, tee niin? Sano, että et halua olla tekemisissä niin kauan kuin hän satuttaa itseään sen miehen kanssa. Jos et halua mennä niin pitkälle, niin kai sinun täytyy vain kertoa aina, kun kertomista on, muuten pitää suu supussa."
– 31, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.