Mainos

Ystäväni hylkää minut jatkuvasti miehen vuoksi, mitä teen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

“Eräällä ystävälläni on on-off-suhde miehen kanssa ja aina on-vaiheen ollessa päällä, hän unohtaa minut täysin. Hänestä ei siis kuulu yhtään mitään. Off-vaiheessa yllättäen kelpaankin taas, erityisesti jos hän tarvitsee jotain. Mitä minun kannattaisi tehdä? Puhua hänelle vai unohtaa koko ystävyys?”  kyselee Anni.

Näin naiset vastasivat:

”Hei vaan, Anni! Minulla on ollut samanlainen kaveri: kun kumppani löytyy, olemassaoloni unohtuu täysin. Näin on käynyt useasti, ja olen tämän hyväksynyt vain eräänä hänen ominaisuutenaan. Emme kuitenkaan ole ns. bestiksiä, eli en ole asiasta loukkaantunut sydänjuuriani myöten. Sinun tilanteesi voi tietenkin olla toinen, ja jos asia häiritsee sinua ja haluaisit vielä olla ystävä tämän henkilön kanssa, ota asia puheeksi. Itse keskustelimme asiasta yhden kaverini suhteen päätyttyä, ja ilma kyllä puhdistui. Jännityksellä odotan hänen seuraavaa suhdettaan…”
– 30, parisuhteessa

"”Hei Anni. Itse olisin ystävänä hieman huolissani ystäväni hyvinvoinnista: on/off-suhteet kun ovat hyvin raastavia ja kuluttavia. Istuisin hänen kanssaan alas ja kysyisin, miten hän oikeasti voi: tekeekö tilanne hänet onnelliseksi? Mitä hän oikein toivoo suhteelta, joka ei näyttäisi olevan kovinkaan hedelmällinen? Mutta jos ystäväsi ottaa sinuun yhteyttä ainoastaan silloin, jos hän tarvitsee jotain, se ei ole ystävyyttä. Ehkä on laittaa stoppi teidänkin on/off-suhteelle.” 
– 29, sinkku

"Ärsyttävä tapa ystävälläsi. Puhu hänelle, tuollainen käytös ei ole reilua sinua kohtaan. Jos muutosta ei tule, kehotan etsimään parempia ystäviä. Ymmärrän, että ystäväsi haluaa viettää miehen kanssa paljon aikaa, mutta hän ei silti saisi unohtaa sinua kokonaan. Ystävyyden pitäisi olla vastavuoroista."
– 29, avoliitossa

"Kuulostaa superärsyttävältä kaverilta! Tajuaako hän itse, miten kuplaan menee ollessaan kyseisen miehen kanssa? Jos et ole puhunut tästä ystävän kanssa, ota se ihmeessä esiin! Itselläni menisi hermot moiseen touhuun nopeasti, enkä varmaan jaksaisi odotella ”off”-vaihetta."
– 25, sinkku

"Unohda tuollainen tyyppi, ei ole oikea ystävä."
– 36 naimisissa

"Sinuna jättäisin mokoman "ystävän" omaan arvoonsa. On toki ihan ymmärrettävää, että tuore parisuhde vaatii veronsa muilta suhteilta, mutta moinen pompottelu on jo liikaa. Itse ainakin kyllästyisin aika nopeasti tuollaiseen touhuun. Voithan toki kokeilla laittaa itse viestiä ja kertoa, että sinua harmittaa, kun olet huomannut hänen viettävän kaiken aikansa vain sen miehen kanssa. Jos ei siitä ymmärrä, niin hei hei..."
– 30, sinkku

Video: Suomalaislapset kertovat, mitä on ystävyys.

2:20

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.