Yritys väittää kehittäneensä puikon, joka auttaa migreeniin – ja haisee piparminttukarkeilta

Oletko koskaan kuullut migreenipuikosta? Migrastil Migraine Stick -puikkoa on tarkoitus sivellä esimerkiksi ohimoille, otsaan tai niskaan.

Migreenin hoitoon on olemassa monenlaisia lääkkeitä, mutta oletko koskaan kohdannut migreenipuikkoa?

Tuotetta on tarkoitus sivellä ihoon

Kymmenen millin puikkoa myydään esimerkiksi Amazon-nettikaupassa. Se sisältää esimerkiksi piparminttua ja laventelia. Tuotetta on tarkoitus sivellä esimerkiksi ohimoille, otsaan tai niskaan.

”En tiedä, miten, mutta tämä toimii joka kerta!”, kuvan julkaisija sanoo. Kaikki eivät ole samaa mieltä. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Eteeristen öljyjen nimeen vannovaa Migrastil Migraine Stick -puikkoa on hehkuttanut esimerkiksi Buzzfeed-sivuston toimittaja. Sivusto tosin omien sanojensa mukaan "saattaa saada osan" sivulla olevan linkin myyntituotoista, joten kyseessä on kaupallinen yhteistyö.

Puikko ei auta kaikkia

Osa Amazonin arvostelijoista on antanut tuotteelle viisi tähteä, mutta joillakin tuote auttaa vain osan ajasta.

– Tämä ei toimi minulla. Tarvitsen jotakin paljon vahvempaa. Tämä vain haisee piparminttukarkeilta, vuoden 2017 syksyllä jätetty arvostelu toteaa.

Valmistaja kuitenkin vaikuttaa uskovan tuotteeseensa, koska se lupaa rahat takaisin, mikäli tuote ei toimi. Hintaa puikolle tulee noin kahdeksan euroa. 

Lähde: Amazon.com, Twitter, Buzzfeed.com

***

7:41

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja