YouTube Music -palvelu nyt saatavilla Suomessa

Hiljattain esitelty YouTube Music -suoratoistopalvelu on nyt saatavilla 17 maassa, myös meillä täällä Suomessa. Palvelusta tulee saataville ilmainen, mainosrahoitteinen versio sekä muun muassa offline-kuuntelun mahdollistava maksullinen versio.

YouTube Music tarjoaa tavallisten kappaleiden ohella musiikkia myös soittolistoina, artistiradioina, remixeinä, cover-versioina sekä live-esityksinä. Luonnollisesti videopalvelu YouTuben musiikkivideot ovat niin ikään mukana. Palvelussa on panostettu myös muun muassa hakutoimintoihin – kappaleita voi etsiä nimen ohella myös niiden sanoitusten tai jopa erilaisten kuvausten perusteella. Tällä on pyritty siihen, että kappale olisi helppo löytää, vaikka sen nimeä ei muistaisikaan.

Uuteen musiikkipalveluun voi halutessaan sisällyttää myös YouTube Premium -palvelun, joka on pelkkää YouTube Music Premiumia laajempi YouTube-kokemus. Tässä tilauspalvelussa mainoksia ei ole muussakaan YouTube-sisällössä, minkä lisäksi tarjolla on YouTube Originals -sisältöjä, kuten elokuvia tai sarjoja. YouTube Premium -palvelun hinnat alkavat Suomessa 11,99 eurosta. Pelkkä YouTube Music -tilaus puolestaan kustantaa 9,99 euroa kuukaudessa.

YouTuben omistajalla Googlella on ollut jo pitkään myös oma musiikkitilauspalvelunsa, Google Play Music. Sen toiminta jatkuu Googlen mukaan kuten ennenkin, ainakin toistaiseksi. Google Play Music -tilaajat pääsevät kuitenkin käyttämään samoilla tunnuksilla myös uutta YouTube Music Premiumia.

Lisätietoja uudesta YouTube Music -palvelusta on saatavilla Googlen julkaisutiedotteesta sekä YouTube Musicin sivuilta. YouTube Premiumiin puolestaan voi tutustua tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja