Yhden sekunnin niksi tekee lankku-liikkeestä huomattavasti helpomman – testaa vaikka kuntosalilla

Lankuta mieluiten peilin edessä niin, että näet itsesi. Vilkaisu vie vain sekunnin aikaasi ja parantaa suoritustasi!

Yllä olevalta videolta voit opetella viisi uutta tapaa lankuttaa!

Lankku ei ole liikkeistä mukavin, mutta tiesitkö, että olkapäihin sen ei kuuluisi sattua? Kipu tai epämukavuus olkapäiden alueella on merkki väärästä asennosta, kertoo Popsugar-sivusto.

Jos koet epämiellyttävää tunnetta olkapäissäsi, varmista, että kyynärpääsi ovat suoraan allasi. Muuten on mahdollista, että kannattelet itseäsi keskivartalon sijaan olkapäillä, jotka rasittuvat.

– Toinen asia, jota kannattaa varoa, on alaselän epämukavuus. Se on merkki siitä, että keskivartalosi antaa periksi ja selkäsi roikkuu, kertoo Popsugarin haastattelema personal trainer.

Sekunnin kikka parantaa suoritusta

Lankuta mieluiten peilin edessä, niin, että näet itsesi. Vilkaisu vie vain sekunnin aikaasi ja parantaa suoritustasi!

Makaa mahallasi, tuo kyynärpäät suoraan olkapäiden alle ja vie varpaat kiinni mattoon. Nosta sitten kehosi irti maasta. Kehon tulisi olla suora linja: takamus ei ole pystyssä vaan alhaalla, ja keskivartalo on tiukka. Vedä napaa selkärankaasi kohti. Tarkista asentosi aika-ajoin peilistä.

Lehden haastattelema personal trainer lankuttaisi korkeintaan minuutin tai kaksi. Viiden minuutin megalankkuun on siis turha pyrkiä. Muista myös hengittää!

Lähde:Popsugar.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja