Mainos

WhatsApp-huhu: Uusia ominaisuuksia paljastui

Erittäin suosittu viestintäpalvelu WhatsApp on todennäköisesti piakkoin saamassa jälleen uusia toimintoja, paljastavat kuvankaappaukset sovelluksen beetatestiversiosta.

Versionumeroa 2.16.7.257 kantavasta päivityksestä on paljastunut saksalaisen Macerkopf-sivuston kautta uusi musiikinjako-ominaisuus. Sen avulla voi osaksi WhatsApp-keskustelua jakaa puhelimeen tallennettua musiikkia sekä musiikkia Apple Musiikki -palvelusta, jos sekä viestin lähettäjä että vastaanottaja ovat palvelun tilaajia. Vastaanottaja voi aloittaa kuuntelemaan samaa kappaletta lähettäjän kanssa suoraan viestiketjusta.

Toisena uudistuksena WhatsApp on paljastuneiden tietojen perusteella jatkossa saamassa suurikokoiset emoji-kuvakkeet. Emojit ovat noin kolminkertaisen kokoisia nykyiseen nähden.

Lisäksi ryhmäkeskusteluihin WhatsAppissa on luvassa uudistuksia, joiden myötäryhmän ylläpitäjät voivat julkaista linkin ihmisten liittymiseksi osaksi keskustelua sekä myöhemmin poistaa tarjolla olleen linkin ja muuntaa näin ryhmän suljetuksi. Lisäksi keskusteluissa voi merkitä muita käyttäjiä, jos heidän tiedot löytyvät omista yhteystiedoista.

Tarkkaa tietoa, milloin WhatsAppoin uudistukset tulevat tarjolle osana normaalia päivitystä sovellukseen, ei vielä ole.

WhatsAppin on myös kerrottu testaavan videopuheluja. Äänipuheluista WhatsAppin yli onkin jo tullut melko suosittuja: niitä soitetaan jo yli 100 miljoonaa päivässä, WhatsApp on juuri kertonut. Facebookin omistamalla WhatsAppilla on yhteensä yli miljardi aktiivista käyttäjää.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.