Mainos

Wanda-koira jakaa mielipiteet: Syntyi epämuodostuneena, eläinlääkäri suositteli lopettamista

0:37

Se, onko epämuodostuneena syntyneen koiran hoitaminen järkevää, jakaa mielipiteet.

Cockerspanieli Wanda on kerännyt runsaasti huomiota somessa. Wanda syntyi epämuodostuneena: sen etujalat eivät toimi normaalisti.

Omistaja hylkäsi Wandan, ja se päätyi eläinsuojaan. Wandasta huolehtivat vapaaehtoiset päättivät kerätä rahaa koiran leikkaukseen, ja tuntemattomat ihmiset ovat lahjoittaneet heille jo tuhansia puntia.

Muiden koiranpentujen tapaan Wanda on iloluontoinen ja rakastaa leikkimistä. Sen jalat on nyt operoitu. Aiemmin koiran jalat eivät kantaneet lainkaan, mutta nyt se voi jo juosta paremmin. 

Operaation jälkeen Wanda oli vuodelevossa. Se tarvitsee vielä paljon hoitoja – ja uuden leikkauksen. 

Se, onko koiran hoitaminen näin järkevää, vai olisiko se pitänyt vain lopettaa, jakaa mielipiteet. Eläinlääkäri oli suositellut koiralle eutanasiaa, mutta hän oli valmis myös operoimaan sen.

Wanda etsii omaa kotia, ja se esiintyi myös television aamuohjelmassa. Esiintymisensä jälkeen se sai runsaasti ihailijoita.

Aiemmin samanlaista huomiota on herättänyt esimerkiksi Pig the Unusual Dog. Pig syntyi liian lyhyen selkärangan kanssa, ja sen pää on kiinni hartioissa. Pigillä on vain kolme liikkuvaa selkänikamaa, eikä se voi kääntää päätään.

Kissa ja koira, sydänystävät:

0:23

Lähde: Caters News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.