Vuorikiipeilijäteini putosi Yhdysvalloissa kielekkeeltä 150 metriä lähes varmaan kuolemaan – toisin kävi

16-vuotias kanadalaispoika liukastui ja luisui lähes varmaan kuolemaan lähellä Mount Hood -vuoren huippua. Kuin ihmeen kaupalla hän selvisi hengissä. Tapauksesta uutisoi Kanadan yleisradioyhtiö CBC.

16-vuotias Gurbaz Singh selvisi 150 metrisestä pudotuksesta Yhdysvaltojen Oregonin osavaltiossa sijaitsevalla Mount Hoodilla.

Kanadalaispoika oli maanantaina kapuamassa vuorelle ystäviensä kanssa yli kolmen kilometrin korkeudessa, kun hänen jalkansa lipesi jäältä. Poika oli kierinyt alas jyrkkää rinnettä, eikä ollut saanut kirveellään pysäytettyä pudotustaan.

Singh selvisi hurjasta pudotuksesta olosuhteisiin nähden vähällä, vain murtuneella reisiluulla. Pelastajilla kesti yli neljä tuntia hakea jalkansa särkenyt poika alas vuorelta.

Pelastushenkilökunnan mukaan jää oli pettänyt, koska se ei ollut tarpeeksi vahvaa vuorikiipeilylle vielä tähän aikaan vuodesta. Pelastajat olivat hämmästyneitä, että Singh oli selvinnyt ylipäätään hengissä.

– Se näytti siistilä vuorelta kiivetä. Kaverini halusivat tehdä sen, joten miksipä ei? totesi Singh CBC:lle sairaalapediltä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja