Voiko tämä olla totta? Naiset väittävät tämän uimapuvun istuvan kropalle kuin kropalle

63-vuotias tekstiililiike myy vanhanajan alusvaatteita 2:04

Täydellisen uimapuvun metsästäminen on uuvuttavaa puuhaa – varsinkin mikäli ei satu omaavaan täydellistä bikinivartaloa. Yhdysvalloissa hehkutetaankin nyt uutta uikkaria, joka näyttäisi imartelevan jokaista kehoa.

Helsingin Kalliosta löytyy 63-vuotias tekstiililiike, jonka suosio perustuu vanhanajan alusvaatteisiin. Kurkista liikkeeseen yllä olevalta videolta.

COCOSHIP-merkin yksiosainen uimapuku on saanut Amazon-verkkokaupassa hämmentävän hyvät arvostelut. Yli 1 400 uimapuvun ostanutta on antanut tuotteelle keskimäärin reilut neljä tähteä viidestä. Täydet viisi tähteä uikkarille on antanut jopa 57 prosenttia arvostelijoista.

Vain parikymmentä euroa maksava, retrohenkinen uimapuku on saanut osakseen esimerkiksi seuraavaa suitsutusta.

– Söpö uikkari, joka on mukava ja peittää loistavasti takapuolen!

– Olen rakastunut tähän uimapukukuun! Se istuu todella hyvin.

– Minulla ei ole pahaa sanaa tästä yksiosaisesta uikkarista, se istui päälleni täydellisesti. Oloni on tätä uimapukua käyttäessä todella itsevarma.


.Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä. 

Jos kuva eí näy, voit avata sen tästä.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Moni on liputtanut uimapuvun puolesta nimenomaan sen vuoksi, että se imartelee monenlaisia naisvartaloita. Uimapuvun korkea vyötärö litistää pömpöttävää vatsaa ja rintamuksen osalta istuvuutta on mahdollista säädellä selkäosasta löytyvien nyörien avulla.

Arvioita lukiessaan uimapuku voi tuntua liian hyvältä tuotteelta ollakseen totta. Ja löytyyhän ruusujen seasta niitä risujakin. 

– Olen surullinen, että luotin näihin isompien naisten kirjoittamiin arvioihin. Jos haluat pannukakkumaiset tissit, joita voit vilautella uimapuvun sivuilta koko maailmalle, on tässä uimapuku juuri sinulle, kirjoittaa eräs yhden tähden arvoiseksi uimapuvun arvioinut nainen.

Lähteet: Amazon.com, BuzzFeed

***


Lue myös:

    Uusimmat