Videopätkä Tim Sparvista nauratti BBC:n studiossa – Huuhkajien kapteenilta lystikäs vastaus sosiaalisessa mediassa

Venäjä löi Huuhkajat kirvelevässä trillerissä – Mika Saukkonen ja Juha Reini perkaavat pelin kiinnostavimmat käänteet 5:57
Venäjä löi Huuhkajat kirvelevässä EM-trillerissä keskiviikkona – MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini perkasi pelin kiinnostavimmat käänteet.

Englantilaisen BBC:n EM-studiossa katseltiin keskiviikkona arkistovideota, jossa keskeisessä roolissa oli myös Huuhkajien kapteeni Tim Sparv.

Kyseinen pätkä (alla) oli 12 vuoden takaa. Siinä Sparv yrittää puolustaa Englannin Micah Richardsia alle 21-vuotiaiden EM-turnauksen ottelussa.

Richards, joka oli asiantuntijana BBC:n studiossa, puskee kulmatilanteesta maalin. Studioisäntä nosti esiin sen, että nykyinen Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva luotsasi tuolloin Pikkuhuuhkajia ja Huuhkajien nykyinen kapteeni Sparv kipparoi kyseistä joukkuetta. 

– Katso liikettäni! Nähdään myöhemmin (Sparv)! Ja pusku! Richards räkätti studiossa klipin pyöriessä. 

Studioisäntä kiinnitti huomiota Richardsin koviin otteisiin ja Sparvin puolustamiseen. 

– Katso tuota tönäisyä. Rike! Rike! Työnnät häntä selästä. Ja katso puolustajaa, studioisäntä selvitti. 

Huuhkajien eilisen Venäjä-ottelun sivusta seurannut Sparv on reagoinut julkaisuun Twitterissä. 

– Miten tuo ei muka ole virhe? Tuosta on 12 vuotta, mutta selkäni on edelleen kipeä kaikesta työntämisestä ja tyrkkimisestä, Sparv kirjoitti ja sai julkaisulleen tykkäyksen myös Richardsilta.  

Richards, 32, on jo päättynyt uransa. Hän saavutti Manchester Cityssä Valioliigan ja Englannin cupin mestaruudet, ja pelasi Englannin A-maajoukkueessa 13 ottelua. 

Lue myös:

    Uusimmat