Mainos

Venäjän hallituksen lehti haukkuu Haglundia "skandaaliministeriksi"

Venäjän hallituksen lehti pilkkaa puolustusministeri Carl Haglundia (r.) uutisoidessaan Helsingin vedenalaisista etsinnöistä.  

- Suomen puolustusministeri havaitsi venäläisen sukellusveneen Helsingin vieressä, Rossijskaja Gazeta otsikoi nettiuutisensa.  

Lehti kirjoittaa ministerin nimen väärin "Haglung".  

Jutussa kerrotaan tuntemattoman vedenalaisen kohteen havaitsemisesta ja sanotaan, että Merivoimien operaatiopäällikkö Olavi Jantunen ei ole halunnut spekuloida, millaisesta kohteesta mahdollisesti on kyse.  

- Kuitenkin Suomen puolustusministeri Carl Haglund kiirehti ilmoittamaan, että Helsingin rannikolla on mahdollisesti ollut venäläinen sulkellusvene. Ministeri ei esittänyt minkäänlaisia todisteita, lehti kirjoittaa.  

Lehti väittää Haglundin aiemminkin esittäneen Venäjän suuntaan perusteettomia syytöksiä, joiden tueksi ei ole tosiasioita. Lehti nimittää Haglundia "skandaaliministeriksi", joka lähtee tehtävästään kun hallitus vaihtuu vaalien johdosta.  

Lehti ei kerro, missä Haglund olisi venäläisestä sukellusveneestä puhunut. STT:n tietojen mukaan Haglund ei ole ottanut kantaa etsittävän kohteen mahdolliseen kansallisuuteen.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.