Venäjälle superstartti jalkapallon MM-kisoissa! Luzhniki-stadion mylvi upealle esitykselle

Venäjä avasi isännöimänsä jalkapallon MM-kisat komealla 5-0-voitolla Saudi-Arabiasta Moskovassa pelatussa turnauksen ensimmäisessä ottelussa.

Jutun videolla kohokohdat Venäjä–Saudi-Arabia-ottelusta.

Vaisuin odotuksin kisoihin lähteneet isännät rynnivät jo avausjaksolla 2-0-johtoon, kun Juri Gazinski upotti puskulla komean keskityksen sisään 12. minuutilla ja vielä ennen taukoa vaihtomies Denis Tsherishev hassutti vastustajan puolustajat ja laukoi etukulmaan kovan laukauksen.

Saudi-Arabia ei saanut kiriä käyntiin toisellakaan jaksolla, vaan Artjom Dzjuba upotti vastustajan 3-0-maalilla 71. minuutilla. Tämänkin osuman järjesteli Aleksandr Golovin, jonka jalasta lähti myös avausosuman upea keskitys sekä vapaapotkusta tullut 5-0-maali.

Venäjä menetti ennen puolen tunnin täyttymistä avainpelaajiin kuuluvan Alan Dzagoevin. TsSKA Moskovan keskikenttäpelaaja taluutettiin kentältä takareisivamman takia. Tilalle tullut Tsherishev heilutti verkkoa vain parikymmentä minuuttia myöhemmin.

Vielä lisäajalla Tsherishev rankaisi Saudi-Arabiaa illan toisella maalillaan. Hän pääsi pitkän pystypallon jälkeen nousemaan vastustajan boksiin ja pommitti yllättävän vasemman jalan vedon yläkulmaan.

Hetkeä ennen loppuvihellystä Golovin täydensi Luzhniki-stadionin upean illan näyttävällä vapaapotkumaalilla.

MM-kisojen ensimmäinen täysi pelipäivää koittaa perjantaina, kun vastakkain ovat A-lohkon muut joukkueet Egypti ja Uruguay sekä B-lohkossa pelaavat Marokko ja Iran sekä Portugali ja Espanja.


Lue myös:

    Uusimmat