Mainos

Vatsa timmiksi ilman treeniä – tässäkö vahvojen vatsalihasten salaisuus?

Timmeistä vatsalihaksista haaveilevan kannattaa kiinnittää huomiota treenien lisäksi myös työskentelyasentoonsa. 

Jokainen meistä on taatusti kadehtinut fitness-tähtien timmejä vartaloita ja näyttäviä vatsalihaksia. Vaikka itse treenaisit kuinka, vatsasi ei näytä lähellekään samalta kuin fitness-tähtien kuvissa. Mikä on heidän salaisuutensa? 

Kuuluisa personal trainer ja kuntosaliyrittäjä Kendall Wood paljastaa, että vatsalihasten harjoittamista ei kannata jättää ainoastaan kuntosalille, vaan keskittää ajatukset keskivartaloon myös työ- ja vapaa-aikana.

Ryhdikkäässä asennossa lihakset pääsevät töihin 

Woodin mukaan ensimmäinen askel näyttävien vatsalihasten saamisessa on ymmärtää, kuinka paljon hyvällä asennolla ja ryhdillä on merkitystä lihasten harjoittamiseen. Huonossa ryhdissä istuessa lihakset eivät pääse työskentelemään parhaalla mahdollisella tavalla. 

– Aina kun istun pöytäni ääressä tai seison pitkiä aikoja, tunnen koko ajan vatsalihakseni. Pidän aina tietoisesti ryhtini suorassa, mikä tarkoittaa sitä, että lihakset työskentelevät koko ajan, Wood neuvoo.

Woodin mukaan ryhdissä työskenteleminen on erittäin tehokas keino vatsalihasten harjoittamiseen, ja sen avulla saat näkyviä tuloksia aikaan pelkkiä treenikertoja nopeammin. Ryhdissä istuminen voi auttaa lisäksi myös erilaisiin alaselän ongelmiin sekä tehostaa ruoansulatusta. 

Istumatyöstä on hyvä muistaa pitää taukoja. Tällä työpistejumpalla saat työpäivääsi aivan uudenlaista energiaa. 


Lähde: Popsugar 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.