Mainos

Väsyneen äidin rahat loppuivat kassajonossa – tuntematon mies pelasti tilanteen: "Olet se hyvyys, mitä maailmassa on"

Erinin mukaan hänen kohtaamansa mies edustaa sitä hyvää, mitä maailmassa on.

Kuvassa on kynttilä ja kaksi meikkirasiaa. Jollekulle se ei kenties näytä kummoiselta, mutta Erin Bennettille kuva kertoo ihmisestä, joka pelasti hänen päivänsä.

Bennett jakoi koskettavan tarinan Love What Matters -sivustolle. Se kertoo miehestä, joka näki perheen kamppailevan kassalla. Bennett kertoo ylittäneensä budjettinsa, joten hän jätti ostoksista pois itselleen tarkoittamansa pikkuasiat: tuoksuvan kynttilän ja meikkejä.

Mies jonossa näki tilanteen.

– Et tiennyt, että säästän aina omat tavarani viimeisiksi, ja yleensä päädyn jättämään ne pois. Et tiennyt, että ne kaksi touhukasta lasta mukanani ovat vain kaksi neljästä. Et tiennyt, että minulla on synnytyksenjälkeinen masennus nuorimmasta vauvastani, ja käytän (kynttilän) tuoksua piristääkseni mielialaani, Bennett kirjoittaa.

Oli monia muitakin asioita, joita kassalla ollut mies ei Bennettin mukaan tiennyt. Perheen viikko oli ollut täynnä sairastelevia lapsia, vanhempainiltoja ja hätätilanteesta johtuneita, yllättäviä hammaslääkärikäyntejä. Bennett kirjoittaa odottaneensa, että pääsee kotiin sytyttämään kynttilän ja rentoutumaan.

– Vaikket tiennyt tätä kaikkea, näit minut. Näit minut ihmisenä, et vain hermostuneena ja liian hitaasti etenevänä äitinä edessäsi. Kuulit, kun sanoin, että haluaisin jättää nuo tuotteet pois, ja sanoit, että sinä ostaisit ne, Bennett kuvailee.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Et hyväksynyt kieltävää vastausta. Sanoit minulle, että ansaitsen nuo asiat, kun aloin kyynelehtiä, Bennet kuvaa.

– Sinä, sir, olet se hyvyys, mitä maailmassa on. Pelastit päiväni, luultavasti viikkoni, ja tulen viemään tämän palveluksen eteenpäin. Kiitos niin paljon hyvästä sydämestäsi ja kilteistä sanoistasi.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.