Vastikään Jennifer Lopezin kanssa naimisiin mennyt Ben Affleck nukahti kesken romanttisen hetken – hellyttävät kuvat saivat somen sekaisin

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
Jennifer Lopez nähtiin musiikkivideollaan ilman rihmankiertämää

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin lemmenlomasta syntyi meemi-ilmiö. 

Jennifer Lopez, 53, ja Ben Affleck, 49, lensivät Pariisiin edellisviikonloppuna Las Vegasissa järjestettyjen yllätyshäidensä jälkeen. Tuoreen avioparin matka on herättänyt paljon huomiota, joten heitä on seurattu kameroiden kanssa kaikkialla. 

Pariskunta lähti kahden tunnin yksityiselle jokiajelulle lastensa kanssa, kun Affleckille iski uni kesken kaiken. Asia ei jäänyt huomaamatta paparazzeilta ja julkisuuteen levinneistä kuvista syntyikin hetkessä meemi-ilmiö. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– Maanantaiaamu, Nargis Magazinen Instagram-tilillä veisteltiin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– Universumi kuuntelemassa valitustani tyypistä, josta se oli varoittanut minua jo, Magicalbutterflyspirit-meemitili Instagramissa veisteli julkaisussaan.   

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– Tarotpakkani sen jälkeen kun olen kysynyt saman kysymyksen viisi kertaa peräjälkeen, veisteli sama sivusto. 

Jennifer Lopez ja Ben Affleck seurustelivat ensimmäisen kerran 2000-luvun alussa. He kihlautuivat vuonna 2002, mutta erosivat 2004. Pariskunta palasi yhteen kaksikymmentä vuotta myöhemmin helmikuussa 2021.

Tuoreen herra ja rouva Affleckin lemmenlomalla ovat mukana heidän lapsensa, Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn, 53, liitosta olevat kaksoset Emme ja Max, 14, sekä Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin, 50, kaksi tytärtä Violet, 16, ja Serafina, 13. 

Lue myös:

    Uusimmat