50-vuotiaan Jennifer Lopezin nuorekas olemus ällistyttää jatkuvasti – tällainen ruokavalio on rautaisen kunnon takana

0:42

Viime kesänä 50 vuotta täyttäneen Jennifer Lopezin upea kunto jaksaa ällistyttää kerrasta toiseen. People-lehti selvitti, millaista ruokavaliota supertähti noudattaa.

Latinotähti Jennifer Lopezin kova kunto sai monet ällistymään, kun 50-vuotias laulaja veti hurjan show’n Superbowl-ottelun väliajalla helmikuussa.

Viimeistään sen jälkeen, kun laulajana, tanssijana ja näyttelijänä nimeä tehnyt Lopez täytti viime kesänä 50 vuotta, on hänen nuorekasta olemustaan hämmästelty maailman tiedotusvälineissä toistuvasti.

Muun muassa Lopezin personal trainer ja People-lehti ovat julkaisseet vuosien varrella tietoja siitä, millainen ruokavalio tyrmäävän kunnon taustalla on. Suomessa asiasta uutisoi ensin Iltalehti.

People-lehden mukaan supertähti nauttii aamiaiseksi smoothien, jossa on muun muassa paljon marjoja, proteiinijauhetta ja kreikkalaista jogurttia.

Lounaalla hän syö tavallisesti salaattia, jossa on lehden mukaan muun muassa lehtikaalia, juuston murusia, salottisipulia ja oliiviöljyä. Välipalana on tavallisesti keskikokoinen omena.

Päivälliseksi J.Lo puolestaan syö niin ikään terveellisesti. Lautaselta löytyy esimerkiksi kananrintaa ja ruusukaalia. Vaikka jälkiruoaksi on mainittu suklaakeksi, syö tähti Peoplen mukaan päivän aikana varsin niukasti, kaikkiaan alle 1400 kilokaloria.

Lehden haastattelema asiantuntija Keri Glassman arvioi, että perusasiat tähden ruokavaliossa ovat kuitenkin kunnossa: aamiainen on ravitseva ja lehtikaalia sisältävästä lounassalaatista saa antioksidantteja ilman hiilariähkyä. Hän kuitenkin kehottaisi Lopezia syömään hieman enemmän kasvipohjaisia rasvoja.

– Ja suklaakeksit todellakin sallitaan hänenkaltaiselleen kaunottarelle.

J.Lo:n pitkäaikainen personal trainer Tracy Andersson myönsi vuonna 2018 blogikirjoituksessaan, että tähden ruokavalio on melko tiukka. Pt:n mukaan Lopez pyrkii syömään mahdollisimman puhtaista raaka-aineista tehtyä ruokaa.

Harper’s Bazaarin mukaan Lopez on lopettanut kokonaan myös kofeiinin ja alkoholin käytön. Lisäksi hän on kertonut pitävänsä huolta siitä, että hän juo päivän mittaan runsaasti vettä ja kertoi yrittävänsä tehdä terveellisiä valintoja myös ravintolassa.

– Olen todella sosiaalinen ihminen ja rakastan viettää aikaa ystävieni ja perheeni kanssa. Ravintolassa yritän valita terveellisempiä vaihtoehtoja. Monissa paikoissa on saatavilla terveellisiä ja vähäkalorisia annoksia, jotka sopivat elämäntyyliini, Lopez on kertonut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja