Aikovatko Jennifer Lopez ja Ben Affleck naimisiin? Lähipiiristä uusia paljastuksia

Jennifer Lopez ja Ben Affleck suunnittelevat lähipiirin mukaan pienimuotoisia häitä.

Hollywoodin tähtipari Jennifer Lopez ja Ben Affleck seurustelivat ensimmäisen kerran 2000-luvun alussa ja ovat lämmitelleet suhdettaan uudelleen tänä vuonna. Nyt parin huhutaan suunnittelevan häitä.

Parin lähipiiristä oleva henkilö tekee paljastuksen US Weeklylle ja kertoo, millaiset häät Hollywood-pari aikoo mahdollisesti pitää.

– Intiimit ja puhtaat. Molemmat haluavat häiden olevan kehittynyt näytös heidän rakkaustarinastaan heidän ystävillensä ja perheenjäsenille, lähde paljastaa.

Pariskunta toivoo, että häissä kaikilla olisi hauskaa.  Affleck ja Lopez eivät ole vielä kihlautuneet, mutta Ben on nähty vilkuilevan sormuksia koruliikkeissä.

Hollywood-tähtiparin lähipiirin mukaan pari aikoo jatkaa siitä mihin he jäivät lähes 20 vuotta sitten. Pari oli menossa naimisiin, mutta laittoivat kihlauksen poikki vain päivää ennen häitään vuonna 2003.

Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset entisen aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Affleckilla on puolestaan kolme lasta ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa.

Lähde: Pinkvilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja