Vartalovoide, joka auttaa nukahtamaan? Tämän erikoisen tuotteen väitetään todella auttavan unettomuuteen

Brittifirma väittää keksineensä voiteen, joka auttaa nukahtamaan, kertoo muun muassa Kidspot.

Kosmetiikkayritys Lush toi markkinoille rentouttavan vartalovoiteen, jonka väitetään helpottavan nukahtamista.

Sleepy-nimellä myytävää ”ihmevoidetta” tuotiin kauppoihin aluksi vain rajoitettu erä. Suuren suosion myötä purnukat on jo nyt myyty lähes kokonaan loppuun, joten yhtiö päätti ottaa voiteen pysyvään tuotantoon.

Alkuvuodesta Lush oli otsikoissa hieman toisenlaisista syistä, kun brittiäiti Lesley Hughes tuomitsi merkin Snow Fairy -suihkugeelin lapsille sopimattomaksi. Hughesin 12-vuotias tytär oli saanut suihkugeelin joululahjaksi, kun pullon kylkeen kirjoitettu härski teksti sai äidin raivoihinsa. Lue lisää täältä.

Voiteen salaisuuden uskotaan piilevän kauran ja laventelin rauhoittavassa yhdistelmässä.

Unettomuudesta kärsivät saavat kuitenkin odottaa tätä voidetta vielä tovin, sillä uusi erä saadaan kauppoihin vasta syyskuussa.

Tuotteesta on tullut jo liki ilmiö, ja tyytyväiset, unettomuudesta kärsineet käyttäjät hehkuttavat internetin keskustelupalstoilla saaneensa todella unen päästä kiinni voiteen avulla, kertoo Independent.

"Tekee, mitä purkissa lupaakin", totesi eräs tyytyväinen käyttäjä Twitterissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos unettomuus vaivaa, kannattaa kiinniittää huomiota myös omiin toimintatapoihin. Illalla ei kannata nauttia kofeiinia tai selailla puhelinta. Myös tietyt ruoat voivat toimia luontaisina unilääkkeinä.

Unitutkija Glenn Landryn kikkaakin kannattaa testata: Landry kehottaa laittamaan aurinkolasit päähän ennen nukkumaanmenoa. Yksinkertaisen 4-7-8-hengitystekniikan puolestaan väitetään auttavan nukahtamaan minuutissa.

***

Lue myös:

    Uusimmat