Mainos

”Kutsu hänet suihkuun kanssasi” – äiti järkyttyi tyttärensä suihkugeelin vihjailevasta tekstistä

Brittiäiti järkyttyi tyttärensä saamasta joululahjasta. Vihjaileva teksti suihkugeelipullossa ei äidin mukaan sopinut nuorille suunnattuun tuotteeseen.

Brittiäiti Lesley Hughes tuomitsee Lush-merkkisen Snow Fairy -suihkugeelin lapsille sopimattomaksi. Hughes kertoo Mirrorille, että hänen 12-vuotias tyttärensä sai suihkugeelin joululahjaksi, mutta pulloon kirjoitettu teksti sai äidin raivoihinsa.

Jennifer-tytär oli kysynyt äidiltään, miksi hänen suihkugeelipullossaan ohjeistetaan käyttöohjeiden kohdalla jotain erikoista. Pullossa lukee: "Jos et todella tiedä (kuinka tuotetta käytetään), ehdotamme, että etsit jonkun, josta todella pidät ja kutsut hänet suihkuun kanssasi havainnolistamaan". Tyttö ei ymmärtänyt, miksi kutsuisi ketään suihkuun kanssaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Selkeästi suunnattu nuorille tytöille"

Kolmen lapsen äiti, Lesley, 49, ei pidä tekstiä soveliaana. Äidin mukaan suihkugeeliä markkinoitiin nimenomaan täydellisenä joululahjana 12-vuotiaalle tytölle. Pullon teksti ei kuitenkaan äidin mukaan ei tätä mielikuvaa vastannut.

– Olin järkyttynyt. Tämä tuote on selkeästi suunnattu nuorille tytöille, se on pinkki ja kimalteleva. Se on vaarallinen – sitä voitaisiin käyttää suostuttelemaan lapsia tekemään asioita, joita heidän ei pitäisi tehdä.

Äidin mukaan tuote herättää taatusti kiusallisia kysymyksiä perheissä ympäri Englantia.

– Moni ihminen on käskenyt minua hankkimaan elämän, ja sanonut, ettei se (teksti) tarkoita seksiä, mutta se, että he sanovat niin, todistaa, että se oli ensimmäinen asia, jota he ajattelivat – mikä tarkoittaa, että se tarkoittaa juuri sitä, äiti järkeilee.

Äiti vakuuttaa, ettei perhe salaile asioita Jenniferiltä, vaan tämä tietää kaiken, mitä hänen ikäänsä nähden tuleekin tietää. Tähän ei suihkugeelipullon vihjailvea teksti sovi.

Lähteet: Mirror, Someecards

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.