"Varma hittituote" – näiden elektroniikkatuotteiden uskotaan tekevän kauppansa Black Fridayna

Black Friday ja keinotekoiset alennukset – näin tunnistat oikeasti hyvän tarjouksen 2:49
KATSO MYÖS VIDEO: Näin tunnistat keinotekoisen alennuksen

Kysyimme kolmelta kauppaketjulta, mitä tuotteita ne ennakoivat Black Fridayn elektroniikkatuotehiteiksi. 

Vuoden yhdeksi suurimmista ostospäivistä tituleerattu Black Friday lähestyy jälleen ja markkinoilla onkin nyt monenmoista tuotetarjousta. Kysyimme Verkkokauppa.comilta, Powerilta ja Gigantilta, mitä tuotteita ne povaavat tämän vuoden elektroniikkatuotehiteiksi.

Vuonna 2024 Black Fridayta vietetään 24. marraskuuta.

Näin vastaa Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.comin kaupallinen johtaja Tatu Kaleva uskoo pitkään saatavuusongelmista kärsineen Play Station 5:n olevan todellinen Black Friday -hitti joulusesongin kynnyksellä.

– Myös joulukuussa julkaistava uusi Slim-versio saa lentävän lähdön joulukauppaan, hän kertoo MTV Uutisille.

Toiseksi hitiksi Kaleva povaa Applen iPhone 15 -puhelinta.

– Tänä vuonna julkaistu uutuusmalli on varma hittituote. Joka vuosi Applen tuotteet ovat erittäin mielenkiintoisia ja kuluttajat seuraavat tarjouksia tarkalla silmällä.

Kolmanneksi elektroniikkatuotehitiksi Verkkokauppa.comin Kaleva ennakoi lasten Xplora X6 Play -kellopuhelinta. Sen suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

Kaleva uskoo, että tänä vuonna moni on varmasti säästänyt tarvepohjaisia hankintoja haastavan taloustilanteen vuoksi kuumimpaan tarjoussesonkiin. Tämän vuoksi hän ennakoi hittituotteiksi monia kodinkoneita, kuten pyykinpesukoneita.

Näitä ennakoi Power

Markkinointijohtaja Ville Laakso Power Finlandista uskoo älypuhelinten, kuulokkeiden, televisioiden ja pelaamiseen liittyvien tuotteiden myyvän Black Fridayna erittäin hyvin.

– Myös joululahjaostoksia tehdään Black Friday -alennuskampanjassa paljon, ja tämä näkyy myös tiettyjen tuotteiden, kuten keittiön ja kodin pienkoneiden sekä hygieniatuotteiden, myynnissä, Laakso kertoo.

Yksittäisistä tuotteista Laakso nostaa esille Applen AirPods -kuulokkeet, Oral-B Pro3 -sähköhammasharjan, iPhone 11 -älypuhelimen sekä Hisense 65” 4K -television.

Gigantti ennakoi kysyntää isoille kodinkoneille

Rita Pasanen Gigantin viestinnästä kertoo, että Black Fridayn osalta Gigantissa odotetaan isojen kodinkoneiden menevän hyvin kaupaksi. Pasasen mukaan yhä useampi on esimerkiksi herännyt päivittämään vanhat energiasyöpöt laitteet energiatehokkaampiin.

Gigantissa uskotaan myös, että erilaisten arkea helpottavien laitteiden suosio kasvaa koko ajan. Esimerkiksi robotti- ja varsi-imurien sekä airfryerien (kiertoilmakypsentimien) ennakoidaan kiinnostavan kuluttajia kovasti – jopa niin, että Gigantissa uskotaan niiden todennäköisesti nousevan aivan myyntikärjen tuntumaan.

Myös elämyksellinen kotoilutrendi ja laadukkaisiin viihdelaitteisiin panostaminen näkyvät vahvasti hankinnoissa, Pasanen kertoo.

Verkkokauppa.comin tapaan Gigantissa uskotaan Play Station 5:n olevan pelikonsolien osalta hitti. Toisekseen isojen televisioiden uskotaan kiinnostavan.

Pasanen kertoo, että myös hyvinvointiin halutaan sijoittaa entistä enemmän. Tämä voi tarkoittaa monia asioita, aina laadukkaasta hiustenhoitolaitteesta viimeisimmillä älyominaisuuksilla varustettuun urheilukelloon. 

Muutamia Gigantin tuotemainintoja hittituote-ennakoinneista ovat Dyson V15 varsi-imuri, äly- ja urheilukelloista Polar Ignite 3 ja Samsung Galaxy Watch 4 sekä isot 98"-tuumaiset televisiot ja Philips XXL Airfryer -kiertoilmakypsennin.

Katso myös video: Millaisia riitoja raha aiheuttaa parisuhteessa? Danske Bank selvitti

Millaisia riitoja aiheuttaa raha parisuhteessa – Danske selvitti 8:45
Danske Bankin sijoituksista ja säästämisestä vastaava johtaja Ville Orava haastattelussa lokakuussa 2023.

Lue myös:

    Uusimmat