Valtteri Bottas saanut pyörälenkeilleen mieluisan kirittäjän – onko F1-tähti uransa parhaassa kunnossa?

Valtteri Bottaksen menestyminen F1-sarjassa kaudella 2020 ei jää ainakaan kiinni fyysisestä suorituskyvystä. 

Bottaksella oli työkiireitä Barcelonassa tällä viikolla, kun F1-kuskit urakoivat talvitesteissä. Tästä huolimatta hän ehti pyörän selkään: hän esimerkiksi kävi 50 kilometrin pyörälenkillä ennen keskiviikkoiltapäivän testejä. 

Suomalaiskuskin sometileillä onkin nähty viime aikoina rutkasti päivityksiä kovavauhtisilta ja pitkiltä pyörälenkeiltä uuden kumppaninsa Tiffany Cromwellin kanssa. Cromwell on ammattipyöräilijä. 

Onko Bottas kovemmassa fyysisessä kunnossa kuin koskaan?

– Kyllä niin voisi sanoa. Viime vuonna pystyin kauden aikana tekemään ennätyksiä tietyissä jutuissa fyysisesti. Nyt oli hyvä talvi, ja olen ollut terveenä. En ole testejä vielä tehnyt, mutta kyllä sen tuntee, Mercedes-tallia edustava Bottas summaa hymyillen MTV Urheilulle.

Askarruttaako koronavirus?

Kiinasta alkunsa saanut koronavirus on tällä hetkellä kuuma puheenaihe, myös F1-sarjassa. Kiinan GP jouduttiin jo perumaan viruksen aiheuttaman uhkan takia, ja nyt tauti on rantautunut myös Eurooppaan. 

Koronavirus on aiheuttanut nyt epäilyjä myös Vietnamin ja Bahrainin osakilpailujen kohdalla. Bottaksen mukaan Mercedes-tallikin on reagoinut uhkaan. 

– Tiimin henkilökunnalle tuli jo ohjeistus siitä, mikä on homman nimi ja miten sitä voi vältellä. Meillä on paljon matkustamista, ja ympärillämme on isoja ihmismassoja. Pitää vain yrittää välttää niitä.  

– Ei ole ainakaan itselläni mitään kammoa. Yritän käyttää maalaisjärkeä. Toivottavasti täällä F1-piireissä ei tule kenellekään mitään, sillä täällä pyörii samat ihmiset viikonlopusta toiseen. Se helposti leviäisi sitten, Bottas päättää.   

Hyväntuulinen Bottas kommentoi pääkuvan videolla myös oman ja Mercedeksen testiurakan sujumista.

Lue myös:

    Uusimmat