Valtteri Bottakselta jälleen uusi aluevaltaus – paljasti salaisen kykynsä Emma-gaalassa: "Jos joskus kaipaatte apua biisileireillä, soitelkaa vaan"

Bottas kaasutteli viidenneksi Tunturirallissa 0:42
Videolla Valtteri Bottaksen tunnelmia edellisestä aluevaltauksesta eli Tunturirallista.

Emma-gaalassa nähtiin yllätys, kun Formula 1-kuljettaja Valtteri Bottas nousi lavalle. Mercedes-kuljettaja paljasti hallitsevansa myös kappaleiden sanoittamisen ja rohkaisi alan ammattilaisia ottamaan yhteyttä.

Bottas jakoi lauantaina Emma-gaalassa Vuoden biisin palkinnon. Lavalle noustessaan F1-kuljettaja paljasti piilevän kykynsä.

– Moni varmasti ihmettelee, että miksi minä olen täällä kaikkien musiikkialan ammattilaisten joukossa. Itse asiassa ette varmaan tiedäkään, että olen kunnostautunut myös biisintekijänä, Bottas sanoi Nelosen suorassa lähetyksessä.

– Kirjoitin sanat elämäni tärkeimpään biisiin, joka esiteltiin vaimolleni meidän häissämme. Hyvä ystäväni Ilpo Kaikkonen teki sen.

Kaikkonen muistetaan muun muassa Idolsista, jossa hän sijoittui neljänneksi vuonna 2011. Terveiset sinne taivaaseen on yksi Kaikkosen suurimmista hiteistä.

Valtteri ja Emilia Bottas (omaa sukua Pikkarainen) menivät naimisiin vuonna 2016. Mercedes-kuljettaja vaikutti olevan tyytyväinen häälahjakappaleeseen, sillä hän intoutui myös vitsailemaan alanvaihdoksesta.

– Jos joskus kaipaatte apua biisileireillä, soitelkaa vaan, Bottas virnisti ja sai aplodit.

Bottas on tehnyt musiikin lisäksi muitakin uusia aluevaltauksia, sillä nastolalainen hyppäsi tammikuussa ensimmäistä kertaa WRC-auton rattiin Rovaniemen Tunturirallissa.

Vuoden biisin Emma meni Pyhimyksen kappaleelle Jättiläinen, jossa mukana oli myös Aksel Kankaanranta. Illan aikana kuusi palkintoa rohmunnut Pyhimys oli niin ikään huumorituulella.

– Vaimo on suuri Valtteri Bottaksen fani, itse olen aina ollut Kimi Räikkösen miehiä, räppäri nauratti yleisöä.

Lue myös:

    Uusimmat