Vaateneuvoja treffeille pyytänyt sinkkuisä hurmasi somekansan: "Sydämeni pakahtuu"

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Pila onnistui yli odotusten! Nämä jenkkipojat ostivat tienvarteen mainoskyltin isänsä puhelinnumerolla...

56-vuotiaan sinkkuisän vaatehuolet levisivät sosiaaliseen mediaan sen jälkeen, kun treffeille valmistautunut mies pyysi tyttäreltään muotivinkkejä.

Jeff Savillen rakkauselämä piristyi melkoisesti sosiaalisen median ansiosta. 56-vuotias alkoi saada kohteliaisuuksia ja treffikutsuja sen jälkeen, kun pyysi tyttäreltään apua vaatevalintoihin, kertoo Mirror.

Jeff oli lähettänyt tyttärelleen Carlille viestin kysyäkseen, millaisen paidan panee ylleen treffeille. Jeffin mukaan Carli on muotitietoinen, ja pian tyttö pyysikin isäänsä lähettämään selfien asustaan. Hän myös neuvoi, miten sellainen otetaan peilin kautta.

Jeff totteli, ja lähettikin otoksia useista asuvaihtoehdoistaan.

Treffi-ilta päättyi ankeasti:

Teksasilaismiehen treffi-ilta päättyi ankeasti, sillä hänen deittinsä ei saapunutkaan paikalle. Parempaa oli kuitenkin luvassa: Carli nimittäin latasi isänsä kuvan Twitteriin.

– Elämää sinkkuisän kanssa, hän kysyy neuvoa treffiasuihin. Sydämeni pakahtuu, Carli ihasteli.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuva sulattivat sydämet

Jeffin kuvat herättivät suurta innostusta. Miehelle alkoi sataa kehuja ja treffikutsuja; eräs ravintola lupasi tarjota ruoat, jos Jeff vain tuo deittinsä syömään kyseiseen paikkaan.

– Haluan vain kertoa teille, että sinkkuäidit Australiassa lukevat ja rakastavat tätä, käyttäjä Kellie J Williams tviittasi.

– Hänen pitää heti mennä ulos minun äitini kanssa, Mazzie mills kirjoittaa.

"Olen superpahoillani, että hänelle tehtiin oharit"

Moni oli pöyristynyt Jeffin treffikumppanin toiminnasta.

– Hän ansaitsee kaiken hyvän. Olen superpahoillani, että hänelle tehtiin oharit, mutta toivon aidosti, että hän löytää hyvän kumppanin pian, nimimerkki laurie sanoo.

– Sinun ihanalle isällesi tehtiin oharit? Minä itken. Tappelemme kaikki sen naisen kanssa, joka ei tullutkaan, nimimerkki Linds lupaa.

"Äitini tarvitsee miehen". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Sitä täytyy vain jatkaa ja toivoa..."

Jeff oli naimisissa yli 20 vuotta ja on ollut sinkku jo kolmen vuoden ajan. Miehen mukaan hänelle oharit tehnyt nainenkin selitti lopulta toimintaansa sanomalla, että halusi olla "vain ystäviä".

– Toki olin pettynyt. Treffailu on vaikeaa, mutta kaikki me kohtaamme elämässämme hylkäämisiä ja sitä täytyy vain jatkaa ja toivoa, että oikea ihminen astuu elämääsi, Jeff kuvailee.

Carli päätti vihkiä somesuosioon nousseen Jeffin Twitterin saloihin. Aika näyttää, tuoko sosiaalinen media miehen rinnalle Sen Oikean.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat