Mainos

Vaatekaupan myyjä kiidätettiin sairaalaan kesken työpäivän – pomolta käsittämätön reaktio

Ellei vakavan allergisen reaktion saanut nainen olisi päässyt nopeasti sairaalahoitoon, hän olisi todennäköisesti kuollut. Naisen pomo ei kuitenkaan katsonut asiaa hyvällä.   

Kanadalaisessa vaatekaupassa työskentelevä Danielle Duperreault sai viime viikolla kesken työpäivän pahan allergisen reaktion syötyään työkaverinsa tarjoamia välipalapähkinöitä. Muutamassa minuutissa naisen kieli turposi, ja hän ymmärsi, mitä oli tapahtumassa. Naisen pomo ei kuitenkaan hahmottanut tilanteen vakavuutta, vaan hänen toimintansa oli koitua naisen kohtaloksi. 

"Jos olisin odottanut kymmenen minuuttia, olisin kuollut"

Duperreaultin pomo ei suostunut soittamaan ambulanssia hengitysvaikeuksista kärsivälle naiselle. Onneksi naisen työkaveri oli valppaana ja kiidätti paprikajauheen vuoksi analyfaktisen shokin saaneen naisen nopeasti sairaalaan. Sairaalaan joutunut nainen sai kokea ikävän yllätyksen, kun naisen pomo lähestyi Duperreaultia tekstiviestillä pian sairaalaan joutumisen jälkeen.

–  Hei, annoin tämän viikon työvuorosi pois, enkä anna sinulle työvuoroja enää, tekstiviestissä luki.

Asiasta suivaantunut Duperreault ei tyytynyt kohtaloonsa, vaan päätti näpäyttää työnantajaansa julkaisemalla tekstiviestin ja tapahtuman kulun sosiaalisessa mediassa. Hänen mielestään allergia ei ole syy potkuihin.

– Lääkärit kertoivat, että jos olisin odottanut kymmenen minuuttia, olisin kuollut, Duperreault kertoo.

Julkaisun avulla nainen haluaa kertoa, kuinka vakava asia allerginen reaktio voi oikein olla. Apua kannattaa hälyttää välittömästi. 

– Jos odotat liian kauan, henkilö voi kuolla, Duperreault muistuttaa.

Työpaikka antoi virallisen anteeksipyynnön

Nopeasti julkisuuteen noussut päivitys päätyi vaateliikkeen johdon korviin, ja lopulta ketjun toimitusjohtaja pyysi Duperreaultilta anteeksi tapaa, jolla tilanne hoidettiin. Hänelle tarjottiin myös työtä siksi aikaa, kunnes hän löytää uuden työpaikan.

Vaateketjun toimitusjohtajan anteeksipyyntö ei kuitenkaan lämmittänyt naisen mieltä, vaan hän toivoo lähimmän esimiehensä kommenttia asiaan.

– Henkilö, jonka todella tarvitsisi pyytää anteeksi, on pomoni. Se oli hänen päätöksensä toimia tällä tavoin ja irtisanoa minut, Duperreault toteaa.

Lähteet: CBA, The Sun 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.