Mainos

Vaaratilanteiden aiheuttaminen ei vaadi monimutkaisia laitteita – tämä nainen teki sen Rubikin kuutiolla

Jokaisen autoilijan tulisi muistuttaa itseään siitä, että liikenneturvallisuus on kiinni pääasiassa kuskista, ei tekniikasta. 

Liikenneturvallisuus on aihe, joka puhuttaa ihmisiä ympäri vuoden. Tasaisin väliajoin otsikoihin nousee uusia, useimmiten teknisiä vaaroja, joiden kerrotaan heikentävän liikenneturvallisuutta ja aiheuttavat onnettomuuksia.

Tässä kuussa on puhuttu paljon itseohjautuvien autojen turvallisuudesta autopilotille kytketyn auton vaadittua miehen hengen heinäkuun alussa. Tällä viikolla on puolestaan uutisoitu Pokémon Go -pelivillityksen aiheuttaneen hengenvaarallisia tilanteita autoilijoiden keskuudessa. Peliä pelaavat kuljettajat ovat joutuneet kolareihin heidän tuijotettuaan puhelimen näyttöä ajon aikana.

Jokaisen tulisi kuitenkin muistaa, että liikenneturvallisuuden vaarantaminen ei vaadi kalliita teknisiä laitteita tai virtuaalitodellisuutta. Englannin Boltonissa kuvattu video osoittaa, että huomion herpaantuminen on aina vaarallista, olipa sitten kyseessä puhelin tai Rubikin kuutio.

Ongelmapelejä ja kuvaamista moottoritiellä 

Viereisestä autosta kuvattu video osoittaa, kuinka kuljettaja yrittää ratkaista tätä klassista ongelmatehtävää moottoritietä ajaessaan. Videon kuvasi 21-vuotias Macauley Stephens, joka ei voinut millään uskoa näkemäänsä. Nainen kertoo kuljettajan huomanneen hänen tuijotuksensa, mutta ei reagoinut, vaan jatkoi Rubikin kuution ratkaisemista vielä useamman kilometrin ajan.

Nainen lähetti kuvaamansa videon poliisille, mutta ei ole vielä saanut heiltä yhteydenottoa asian suhteen. Jokainen voi jäädä myös pohtimaan, oliko kuvauspuuhiin ryhtyminen kesken ajon turvallista. 

Lähde: Carthrottle 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.