Snapchatin perustaja puolustaa sovelluksen suurta muutosta

Viime marraskuussa esitelty, viime päivinä laajemman julkaisun jälkeen paljon puhuttanut Snapchatin historian suurin visuaalinen päivitys, ei ole ollut kaikkien käyttäjien mieleen. Toive vanhan designin palauttamisesta vaikuttaa kuitenkin olevan turha, ainakin mikäli Snapchatin toimitusjohtajan puheisiin on uskominen.

Snapchatin Evan Spiegel on Goldman Sachs Internet & Technology -konferenssissa kommentoinut sovelluksen uudistamisesta koitunutta palautetta ja toiveita perinteisen designin palauttamisesta. Toimitusjohtajan mukaan vanhaan ei ole paluuta, ja saatu palaute vain vahvistaa uskoa siihen, että päätös muutoksen tuomisesta oli oikea.

Spiegelin lausunnon mukaan kyse on tässä vaiheessa uuden oppimisen vaikeudesta. Omiin kokemuksiinsa pohjautuen hän uskoo vakaasti päivityksen lähentävän käyttäjiä ja Snapchatia, kunhan uudenlaisen sovelluksen salat on ensin omaksuttu kunnolla. Negatiivinen palaute nähdään positiivisena asiana, joka vain vahvistaa sen, että huono palaute johtuu nimenomaan oppimisen vaikeudesta.

Snapchatin käyttäjäkunta on tehnyt parhaansa saadakseen mielipiteensä kuuluville. Vanhan Snapchatin palauttamista vaativa, Change.org-sivustolla julkaistu vetoomus on kerännyt tähän mennessä jo yli miljoona allekirjoitusta. Toistaiseksi näyttää kuitenkin siltä, että Snapchatin johto pitää päänsä, eikä käyttäjien vaatimusten edessä taivuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja