Unelmien rinnoista tulikin kivulias painajainen: Hannahin revennyt rintaimplantti kasvoi viikossa melonin kokoiseksi

Englantilaisnaisen unelmien rinnat muuttivat tämän elämän kivuliaaksi painajaiseksi.

Englantilainen Hannah Packham, 30, hankki itselleen rintaimplantit vuonna 2015. Hänellä oli ollut ennen implantteja A-kupin rinnat, joihin Hannah oli ollut tyytymätön. Leikkauksen jälkeen hänellä oli omien sanojensa mukaan olleet täydelliset D-kupin rinnat aina loppuvuoteen 2018 asti.

– Olin aina halunnut isommat rinnat, Hannah muistelee. Hänen molemmilla siskoillaan oli myös rintaimplantit.

Hän muistaa heränneensä eräänä aamuna painen tunteeseen toisessa rinnassaan lokakuussa 2018. Rinta oli hiukan turvonnut ja siniset suonet paistoivat ihon läpi. Viikon aikana rinta jatkoi turpoamistaan ja oli lopulta viisinkertainen alkuperäiseen kokoonsa verrattuna. Googlea selaillut Hannah arvioi, että hänellä olisi rintasyöpä.

– Se kasvoi melonin kokoiseksi, Hannah muistelee pelottavaa kokemustaan.

Terveydenhuolto viivytteli

Turpoaminen sai hänet ottamaan yhteyttä paikalliseen terveydenhuoltoon Brightonissa. Hän pääsi testeihin, mutta odotusaika olisi ainakin kuusi viikkoa.

Odottaessaan jatkotoimenpiteitä Hannah oli niin epävarma itsestään, ettei voinut edes vaihtaa vaatteitaan miehensä nähden. Turvonnutta rintaa särki koko hereillä olon ajan. Lisäksi hän alkoi kärsiä selkäkivuista painavan rinnan takia.

Hannahilla kesti lopulta neljä kuukautta, ennen kuin terveydenhuolto hänen alueellaan sai selville magneettikuvausten perusteella, että hänen silikoni-implanttinsa oli revennyt.

– Lääkärit eivät tienneet, miten se oli puhjennut, Hannah kertoo.

Odottaessaan aikaa, jolloin implantit poistettaisiin, Hannah joutui leikkaamaan rintaliiveistään toisen kupin irti, koska melonin kokoiseksi turvonnut rinta ei mahtunut enää hänen liiveihinsä. Myös kivut selässä pahenivat.

Hannahin 6-vuotias tytär huomasi, ettei kaikki ollut hyvin. Tytär toi eräänä päivänä äidille sydäntä särkevän kortin, jossa hän toivoi, että äidin rinnat palaisivat takaisin ennalleen.

Revennyt implantti poistettiin

Huolestuttavaa oli se, että kun puhjennut implantti poistettiin, se oli näyttänyt siltä kuin jokin olisi tallonut sen päälle. Outoa on kuitenkin se, ettei Hannah ollut kaatunut tai osunut mihinkään, mikä olisi voinut hajottaa implantin.

Hannahin molemmat implantit poistettiin paikallisella yksityisellä klinikalla huhtikuussa 2019. Huonon onnen takia uusien rintojen laittaminen viivästyi ja hänet leikattiin vasta viime kuussa.

Implanttien poiston myötä Hannahille jäi hänen omien sanojensa mukaan 10-vuotiaan rinnat. Hän koki olonsa epäseksikkääksi ja pukeutui löysiin, rinnat peittäviin vaatteisiin.

Lopulta kuukausien odottamisen jälkeen Hannah sai uudet F-koon implantit, mutta hänen rintansa ovat nykyisin eri paria. Toinen on pyöreä, kun taas turvonneen puolen rinta roikkuu löystyneen ihon takia. Hannahin mukaan rinnat eivät ole enää täydelliset, mutta parhaat mahdolliset kamalaan tilanteeseen nähden.

Hän toivoo, että muut naiset ymmärtäisivät kauneuskirurgian riskit.

– En tietenkään voi kieltää muita, koska hankin uudet rinnat rikkoutuneiden tilalle, mutta taas toisaalta, minulla ei nyt olisi eri parisia rintoja, jos olisin jättänyt ottamatta rinnat alun alkaen.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja