UFC:ssä hävinneeltä Makwan Amirkhanilta karu paljastus kunnostaan – "Minut vietiin heti sairaalaan"

UFC-häkissä sunnuntain vastaisena yönä vastustajalleen Shane Burgosille hävinnyt Makwan Amirkhani kertoi terveydentilastaan omalla Instagram-tilillään.

Amirkhani hävisi Burgosille ottelun kolmannessa erässä teknisellä tyrmäyksellä. Suomalaistähti paljasti Instagram-tilillään joutuneensa ottelun jälkeen sairaalaan.

– Minut vietiin sairaalaan välittömästi ottelun jälkeen. Minulla oli paha nestehukka. Lääkäri oli huolestunut kunnostani ja kaliumtasoistani, joten hän ehdotti minun pysyvän sairaalassa hieman pidempään.

– Hän kertoi, että munuaiseni oli vahingoittunut ja kaliumtasoni olivat liian korkeat. Tämä tarkoittaa sitä, että se voi johtaa sydänkohtaukseen tai kuolemaan, Amirkhani kirjoittaa Instagram-tilillään.

Amirkhani kertoo päivityksessään, että hänellä oli ottelupäivänä vaikeuksia päästä normaalipainoonsa, mikä herätti pientä kummastusta suomalaisessa. Amirkhani huomasi väsyvänsä pahasti jo lämmittelyiden aikana. 

– Tiesin, että jotain on vialla, mutta en halunnut puhua kenellekään, koska pelkäsin ottelun peruuntuvan, eikä se ollut minulle vaihtoehto, Amirkhani kertoo.


Lue myös:

    Uusimmat