Mainos

Tytär halusi auttaa äitiään: Tuli raskaaksi isäpuolensa spermasta – synnytti itselleen pikkuveljen

Oman velipuolensa synnyttänyt nainen kertoo tarjoutuneensa sijaissynnyttäjäksi äitinsä onnellisuuden tähden. 

Kun englantilainen Jacky Edwards, 47, tapasi vuonna 2013 nykyisen miehensä Paulin, oli jo alusta asti selvää, että pariskunta ei pystyisi saamaan lapsia. Viidennen raskautensa jälkeen Jackylle oli suoritettu kohdunpoisto, ja vaikka hän vielä muutama vuosi sitten oli ollut vakaasti sitä mieltä, että hänen lapsilukunsa olisi täysi, naisen mieli muuttui uuden miehen myötä.

Epätoivoisesti lasta toivonut pariskunta sai kuitenkin lopulta apua yllättävältä taholta. 

Erikoinen järjestely sai pariskunnan onnensa kukkuloille

Vaikka Jackie ja Paul tekivät kaikkensa yhteisen lapsen eteen, pariskunta ei saanut apua korkean ikänsä vuoksi. He olivat jo luopua toivosta, kunnes sijaissynnyttäjä ilmestyi yhtäkkiä kuvioihin.

Kun Jackyn tytär Katherine näki, kuinka paljon yhteinen lapsi hänen äidilleen ja isäpuolelleen merkitsi, hän tarjoutui lainaamaan kohtuaan. Nainen tultaisiin hedelmöittämään isäpuolensa spermalla, ja hän tulisi synnyttämään oman velipuolensa. 

– Hoitajana olin sinut asian kanssa, mutta se oli ällöttävää. Paul meni kylpyhuoneeseen, teki asiansa ja minä autoin häntä. Sitten laitoin sen injektioruiskuun ja juoksutin sen Katherinelle, joka makasi sängyllä ja oli valmiina ruiskuttamaan sen itseensä, Jacky kertoo.

Raskaaksi tuleminen vaati useamman yrityksen, mutta yritys palkittiin, kun vihdoin viime toukokuussa Jackylle ja Paulille syntyi terve poikavauva, joka nimettiin Caspianiksi. Lapsen tulevat vanhemmat olivat läsnä koko synnytyksen ajan, ja tuleva isä sai katkaista poikansa napanuoran.

– Se oli hämmästyttävä hetki. Caspian annettiin suoraan minulle, sillä Katherine ei halunnut luoda sidettä heidän välilleen, ja hän halusi, että minä saisin kokea kaiken, Jacky kertoo.

Tuore äiti lisää, että pariskunta ei voisi olla onnellisempi yhteisestä lapsestaan, jota he eivät koskaan uskoneet saavansa. 

– Caspianin hankkiminen oli rankkaa, ja me olemme asiasta todella ylpeitä. Hänelle tullaan ehdottomasti kertomaan, mistä hän on tullut. Neljä ihmistä teki hänet rakkaudesta, Jacky toteaa. 

Oikeusavustaja Nicola Scott kertoo, että vaikka tämän perheen tapaus saattaa kuulostaa monimutkaiselta, se ei eroa laillisesti lainkaan siitä, että kyseessä olisi ollut tuntematon sijaissynnyttäjä. Laki kohtelee Jackya lapsen äitinä, vaikka nainen ei olekaan fyysisesti synnyttänyt häntä. Ja Katherine on edelleen pojan sisko, vaikkakin todella erityislaatuinen sellainen. 

Lähde: Stories.swns

***

6:46

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.