Työpari ajoi työkeikan eri reittiä kuin yleensä – valinnalla koskettavat seuraukset: "Se ei ollut osa suunnitelmaa"

8:19

Jason Gabel ja Kwame Anderson olivat tavallisella työkeikalla, kun he näkivät sillalla itsemurhaa harkitsevan miehen. Anderson onnistui pelastamaan tämän hengen puhumalla.

Videolla suosikkibloggaaja kertoo masennuksestaan: "Päällepäin ei varmaan kukaan arvaisi..."

Jason Gabel ja Kwame Anderson olivat vain toimittamassa olutta. Miesten työpäivä sai kuitenkin koskettavan käänteen, kun he päätyivät pelastamaan ihmishengen.

Amerikkalaismiehet olivat ajamassa oluttoimitusta perille, kun he havaitsivat miehen sillankaiteen väärällä puolella. Kaksikko tajusi, että mies aikoo päättää elämänsä. Gabelin mukaan näky särki hänen sydämensä.

"Jos en välittäisi, en olisi tässä nyt"

Gabel ja Anderson pysäyttivät auton ja soittivat hätänumeroon. Anderson lähestyi miestä ja yritti kertoa tälle, ettei hyppääminen ole ainoa vaihtoehto.

– Et tunne minua, et sinä välitä. Miksi yrität pelastaa minut, mies vastasi.

– Jos en välittäisi, en olisi tässä nyt, Anderson vastasi.

Anderson päätteli, että jos hän onnistuisi pitämään miehen juttusilla kanssaan poliisin tuloon asti, tämän henki säästyisi. Anderson alkoikin keskustella miehen kanssa. Kävi ilmi, että he asuivat lähekkäin, ja heillä oli ollut samanlainen lapsuus. Kumpikin ymmärsi toistaan.

"Jos tulet alas sieltä, haluatko tulla oluelle kanssani"

Kun poliisit saapuivat, mies kuitenkin jännittyi ja sulkeutui. Gabel ja Anderson eivät luovuttaneet: he jatkoivat miehen kanssa puhumista, ja tarjoutuivat lopulta menemään tämän kanssa oluelle.

– Jos tulet alas sieltä, haluatko tulla oluelle kanssani ja puhua siitä, mitä on meneillään, Anderson kysyi mieheltä.

Mies suostui. Anderson ja Gabel hakivat olutta kuljetusrekastaan.

Elämänsä päättämistä suunnitellut mies saatiin alas sillalta, mutta valitettavasti hän ei päässyt oluelle: sen sijaan hänet vietiin sairaalaan arvioitavaksi.

Tapaaminen oli huikea sattuma

Gabelin mukaan sillalla itsemurhaa harkinneen miehen tapaaminen oli huikea sattuma, sillä tavallisesti he ajavat eri reittiä. Andersonin ei edes pitänyt olla rekassa – hänen oli ollut tarkoitus siirtyä toisiin tehtäviin yhtiössä juuri tuona päivänä!

– Se ei ollut reitti, jota normaalisti ajamme. Se ei ollut osa suunnitelmaa, mutta se oli Luojan suunnitelma, Gabel uskoo.

"Varmistan, että hän saa oluen"

Koska olut jäi juomatta, Anderson, joka toimii myös koomikkona, haluaa tavata miehen uudelleen. Hän myös kutsui miehen katsomaan keikkaansa ja toivoo, että voisi piristää tämän elämää.

– Jos hän tulee, varmistan, että hän saa oluen ja hänellä on hauska ilta, mies sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja