Tulipalo uhkasi kodittomia eläimiä – asunnoton Keith ryntäsi apuun: "Tiesin, että minun täytyy auttaa"

Keith pelasti amerikkalaisen eläinsuojan kaikki koirat ja kissat sen jälkeen, kun suojan keittiössä syttyi tulipalo.

Kun amerikkalaisessa eläinsuojassa syttyi tulipalo, Keith Walker ei epäröinyt. 53-vuotias mies ryntäsi auttamaan eläimiä, kertoo CNN.

"Minua pelotti mennä sisään, koska siellä oli savua"

Keith syöksyi atlantalaiseen W-Underdogs-eläinsuojaan auttamaan koiria ja kissoja sen jälkeen, kun suojan keittiössä syttyi tulipalo.

– En aio valehdella, olin hiton hermostunut. Minua pelotti mennä sisään, koska siellä oli savua, Keith kuvailee.

Mies kuitenkin uskoi korkeamman voiman auttaneen häntä pelastamaan eläimet.

– Jos rakastat koiraa, voit rakastaa ketä tahansa maailmassa. Oma koirani on paras ystäväni, enkä olisi täällä ilman sitä, joten tiesin, että minun täytyy auttaa muita koiria, hän kuvaa.

Perustaja kiittelee Keithiä suojelusenkeliksi

Tuli ei tuhonnut koko kiinteistöä, minkä lisäksi W-Underdogs on onnekseen muuttamassa uusiin tiloihin joka tapauksessa.

Eläinsuojan perustaja Gracie Hamlin kiittelee Keithin toimintaa; Gracien mukaan palokunta ei mennyt sisään hakemaan eläimiä, vaan oli soittamassa paikalle eläimiin erikoistunutta yksikköä. Keith ehti kuitenkin auttaa kodittomat lemmikit ulos.

– Hän on suojelusenkelini, Gracie kehuu.

Keith poseeraa eläinjärjestön kuvassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Asunnottomuudesta kärsivä Keith oli tulossa hakemaan koiraansa

Keith on jo vuosia kärsinyt asunnottomuudesta , ja Gracie on antanut miehen pitää Bravo-koiraansa eläinsuojassa öisin. Keith oli tulossa hakemaan koiraansa, kun hän näki tulipalon.

Mies pelasti palosta kaikki suojan eläimet: kuusi koiraa ja kymmenen kissaa.

Kieltäytyi avuntarjouksista

Eläinsuoja kiitteli Keithiä sosiaalisessa mediassa ja lupasi jatkossakin auttaa sekä miestä että tämän koiraa keräämillään lahjoituksilla. Keithille saapuikin runsaasti avuntarjouksia, mutta mies ilmeisesti kieltäytyi suurimmasta osasta.

– Teemme edelleen yhteistyötä Keithin kanssa hänen toiveidensa mukaan. Vaikka olemmekin todella kiitollisia hänen epäitsekkään toimintansa saamasta huomiosta, meistä on myös tärkeää kunnioittaa hänen perspektiiviään siitä, miten hän haluaa ja ei halua apua, eläinsuoja muotoili.

Järjestö kertoi Keithin asunnottomuuden syiden olevan "monimutkaisia". He kuitenkin ilmoittivat etsivänsä järjestöä, joka voisi auttaa miestä parhaiten.

Lue myös:

    Uusimmat