Koditon mies koki ällistyttävän muodonmuutoksen: Kuvista tuli viraalihitti, ja Joãon perheenjäsenet löysivät kuolleeksi luulemansa miehen

Parta voi tehdä kasvosuojaimesta tehottoman 0:47
Parta voi tehdä kasvosuojaimesta tehottoman!

Parturiliikkeen väki teki kodittomalle brasilialaismiehelle hyvää hyvyyttään muodonmuutoksen, kertoo muun muassa Daily Mail. Tällä oli seurauksia, joita kukaan ei osannut aavistaa. 

Brasilialainen João Coelho Guimarães, 45, on ollut koditon kolme vuotta. Hänen perheensä on kuitenkin olettanut hänen olleen kuollut jo kymmenisen vuotta.

Goiânian kaduilla majaillut mies sattui päätymään liikkeeseen, jossa myytiin miesten vaatteita, ja jossa toimi myös hiussalonki. Mies oli monesti kulkenut liikkeen ohi, mutta eräänä päivänä hän astui sinne sisään.

Padoo-nimisen myymälän omistava Alessandro Lobo kertoo, että João ei paljon puhunut.

– Hän tuli sisään ja kysyimme, oliko hänellä nälkä. Hän kuitenkin kieltäytyi ja kysyi, oliko meillä partahöylää, jotta hän voisi trimmata partansa kuntoon.

Tukanleikkuu, parran ajo ja uudet vaatteet

Liikkeen omistaja ja työntekijät saivat idean päättää auttaa häntä enemmänkin. He auttoivat häntä siistiytymään ja pukeutumaan uusiin vaatteisiin. Hän sai hiustenleikkuun ja parranajon. João sai kolme paitaa, housut, takin sekä uudet kengät.

– Muodonmuutokseen meni kaksi tuntia. Koko työporukka ilmoittautui vapaaehtoiseksi ja kaikki tekivät jotain, mikä johti yllättävään lopputulokseen, Alessandro kertoo Bored Pandalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hiljaisen oloinen mies

Alessandro kertoo, että João vaikutti hyvin ujolta mieheltä ja puhui vain vähän. Hänen kasvoistaan oli kuitenkin pääteltävissä, että hän oli tyytyväinen. Lisäksi hän kiitti liikkeen työntekijöitä.

– On joulu ja halusimme näyttää, miten pienillä asioilla voimme muuttaa jonkun elämää.

Äiti ja sisko löysivät Joãon kuvien ansiosta

Kun kaikki oli valmista, työntekijät ottivat Joãosta kuvia ja julkaisivat ne sosiaalisessa mediassa. Kuvat kodittoman Joãon muodonmuutoksesta nousivat nettihitiksi, minkä jälkeen tapahtui vielä jotain huikeampaa: hänen perheenjäsenensä löysivät hänet kuvien avulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hänen äitinsä ja siskonsa ovat tulossa. He eivät olleet kuulleet hänestä mitään kymmeneen vuoteen, joten he luulivat, että hän oli kuollut.

Kuvan nähtyään naiset ottivat yhteyttä Alessandroon, Joãolla kun ei ollut puhelinta saati pysyvää kotiosoitetta. Alessandro kertoo, että he lähtivät yhdessä naapurustoon etsimään häntä. Etsintä tuotti tulosta ja perheenjäsenet kohtasivat jälleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jäi kaduille asumaan omasta tahdostaan

Iloisesta jälleennäkemisestä huolimatta João ei ole muuttamassa sukulaistensa luo. Alessandro kertoo, että mies asuu edelleen kadulla.

– Sisko toivotti hänet tervetulleeksi luokseen, mutta hän ei halunnut. Hän sanoi, että kaduilla hän tuntee itsensä vapaaksi eikä siksi halunnut tulla kotiin.

Lue myös:

    Uusimmat