Katukoira norkoili autoliikkeen lähistöllä – liikkeen omistaja heltyi ja adoptoi koiran "konsultiksi"

Koditon koira työskentelee nyt automyymälässä "konsulttina".

Koditon katukoira sai sinnikkyytensä ansiosta työpaikan autoliikkeestä. Koira palkattiin Hyundai-merkin myymälään Brasiliassa, kertoo People.

Omistaja ihastui katukoiraan

Paikallislähteiden mukaan liikkeen omistaja Emerson Mariano havaitsi jo kuukausia sitten kodittoman koiran, joka liikkui autoliikkeen lähistöllä. Mirrorin mukaan Emerson tarjosi eräänä sateisena päivänä koiralle ruokaa ja vettä, ja eläin kiintyikin pian autoliikkeeseen. Lopulta Emerson ei enää hennonut päästää koiraa menemään, ja se adoptoitiin toukokuussa 2020 liikkeen viralliseksi maskotiksi.

Koira sai nimekseen Tucson Prime Hyundain automallin mukaan. Se on käynyt eläinlääkärin tarkistuksessa, ja se voi hyvin. Tucsonita tuli someilmiö, kun Hyundain Brasilian-tili jakoi sen kuvia seuraajilleen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Käyttää solmiota ja omistaa jopa henkilökortin

Nyt Tucson viettää päivänsä autokaupassa; se käyttää jopa solmiota ja tervehtii asiakkaita. Tucsonilla on oma Instagram-tili, jolla se kertoo kuulumisia sadoille tuhansille seuraajille. Koiralla on myös oma henkilökortti.

Emersonin mukaan "konsulttina toimiva" Tucson on ollut suuri hitti asiakkaiden keskuudessa. 

– Yrityksemme on aina ollut lemmikkiystävällinen, joten päätimme vain ottaa oman ideamme käytäntöön, hän kertoi Mirrorille.

Emersonin mukaan koira on "rakastava ja säyseä luonne". Miehen mukaan osa asiakkaista palaa liikkeeseen jo auton ostettuaan, koska haluaa tulla tapaamaan Tucsonia!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat