Perhe hylkäsi Meenan vauvana – nyt tyttö auttaa seniorikoiria, joita kukaan ei halua: "Jokaisen koiran pitäisi saada loppuelämän koti, kuten minäkin sain"

Justin pelasti pienen kojootinpoikasen joesta Kanadassa 0:30
Tälläkin tarinalla on onnellinen loppu! Justin pelasti pienen kojootinpoikasen joesta Kanadassa.

14-vuotias Meena on kerännyt jo tuhansia dollareita auttaakseen koiria. – Minusta jokaisen koiran pitäisi saada loppuelämän koti, kuten minäkin sain, adoptoitu tyttö kommentoi.

14-vuotias tyttö auttaa kodittomia koiria, koska oli itse vuosia sitten koditon. Meena Kumar on kerännyt jo 14 000 dollaria hylättyjen, vanhojen koirien auttamiseen, kertoo CNN.

– Useampien ihmisten pitäisi adoptoida seniorikoiria. Ne rakastavat yhtä ehdoitta kuin muutkin, hän kommentoi.

Meena hylättiin vauvana

Meena hylättiin yhdeksän kuukauden ikäisenä Intiassa. Hän vietti vuoden orpokodissa, kunnes hänet adoptoitiin.

Meena osoitti rakkautta koiria kohtaan jo aivan pienenä: kun adoptiovanhemmat veivät tytön tämän Intiassa asuvien isovanhempien kotiin, heitä huolestutti, miten lapsi viihtyisi isoisän ja -äidin pienessä asunnossa. Apu kuitenkin löytyi läheltä.

– [Paikallinen] koira oli saanut pentuja, ja käytin tuntikausia joka päivä katsellen niitä ja leikkien niiden kanssa, Meena kuvaili Todaylle.

Päätti kerätä rahaa vanhoille koirille

Nyt Meena asuu Kaliforniassa. Hän kuuli kotia kaipaavista seniorikoirista jo vuosia sitten: perheen naapurissa asui koira, joka on adoptoitu seniorikoiria auttavalta järjestöltä. Naapuri kertoi tuolloin 12-vuotiaalle Meenalle, kuinka vanhat koirat usein jäävät ilman koteja, vaikka niistä tulisi mahtavia lemmikkejä.

Muttville-järjestö kiitteli Meenaa jo vuonna 2017 tämän rakkaudesta seniorikoiriin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Meena halusi auttaa. Ongelmaksi muodostui kuitenkin hänen ikänsä: Muttville-seniorikoiraärjestö vaati vapaaehtoisiltaan 17 vuoden vähimmäisikää.

Meena ei antanut tämän lannistaa itseään. Hän alkoi mainostaa lemmikinhoitopalveluja voidakseen tukea seniorikoirajärjestöä.

– Ei ihminen ole koskaan liian nuori perustamaan yritystä, Meena kommentoi.

Kerännyt jo 14 000 dollaria

Meena hoiti tuttavien ja ystävien lemmikkejä ja laskutti hoitopalveluistaan 35 dollaria päivältä. Hän onnistui keräämään kokoon seitsemän tuhatta dollaria koirajärjestöä varten. Meenan isän yritys kuuli tapauksesta ja päätti tuplata lahjoituksen. Meena sai siis kasaan 14 000 dollaria.

Äiti Jayashree Subrahmonia on tyttärestään ylpeä. 

– Tämä matka, yleinen rakkaus eläimiä kohtaan ja seniorikoirien tukeminen, on ollut meille lahja. Olen kiitollinen siitä, että hän antoi sen meille, äiti sanoo.

"Tuntuu ihanalta tietää, että olen pelastanut monen koiran elämän"

Meena aikoo jatkaa eläinten auttamista ja kehottaakin kaikkia harkitsemaan aikuisen ja vanhemman koiran adoptoimista.

– Tarvitsemme niiden rakkautta nyt enemmän kuin koskaan.

Meena. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Meenan mukaan seniorikoiria on ihanaa auttaa, sillä ne ovat helliä ja uskollisia. Häntä inspiroi oma isoisä, joka menehtyi 88-vuotiaana.

– Tuntuu ihanalta tietää, että olen pelastanut monen koiran elämän ja antanut toisen mahdollisuuden nauttia elämästä niiden viimeisinä vuosina. Minusta jokaisen koiran pitäisi saada loppuelämän koti, kuten minäkin sain.

Lue myös:

    Uusimmat