Tuija Pehkosen pitkäaikainen haave toteutui – hankkivat aviomiehensä Eero Ettalan kanssa hulppean mökin

3:02
Tuore aviopari Eero Ettala ja Tuija Pehkonen harvinaisessa yhteishaastattelussa – lumilautailija naljaili vaimolleen: "Ei se oikein lähde Tuijalla"

Tuija Pehkonen julkaisi mökistä kuvan Instagram-tilillään. 

Juontaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala ovat hankkineet oman mökin. Pehkonen julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa poseeraa uusilla tiluksilla.

Pehkosen, Ettalan ja heidän pienokaisensa mökki sijaitsee aivan vesistön vieressä. Upeaa maisemaa voi ihastella myös tuvasta, sillä talon yksi seinistä on pelkkää ikkunaa. Sen edessä on myös suurehko terassi, josta voi ihastella vuodenaikojen mukaan muuttuvaa maisemaa. Remontti mökillä on vielä hieman kesken.

Kuvassa Pehkonen hymyilee tyytyväisen näköisenä kameralle.

– Yksi pitkäaikainen haave on viimein muuttumassa todeksi! Terveisiä meidän mökiltämme! En meinaa pysyä housuissani, kun olen niin intona! Vikoja remppahommia vielä, mutta ihan pian päästään sisustamaan! Tänään oli muutenkin iso päivä, kun pikkumies ajeli ensimmäistä kertaa isojen vauvojen rattailla! Puhutaan näistä sitten lisää myöhemmin. Pus pus ja muiskista. T. Hymynaama.

Pehkosen ilouutinen on kerännyt valtavasti onnitteluja. 

– Iiiik ihanaa!!Onnea uudesta mökistä, Viivi Pumpanen kirjoittaa. 

– Wau miten hieno! Onnea valtavasti! Mökkeily kannattaa aina, Marja Hintikka suitsuttaa. 

Tulevana kesänä pariskunnalla on luvassa siis mitä luultavammin mökkikesä. Edellisenä suvena Ettala ja Pehkonen viettivät aikaa asuntoautoillen. 

Perhearkea

Pariskunnan perhe täydentyi viime syksynä, kun he saivat pojan. Ettala puhui perhearjestaan tammikuussa MTV Uutisten haastattelussa. 

Hän kertoi, että vauva-arki on lähtenyt sujumaan mukavasti. Kun molempien vanhempien työt ovat projektiluontoisia, vastuuta pystytään jakamaan, mutta lasta pystytään hoitamaan paljon myös yhdessä. Oman elämäntilanteensa kannalta Ettala näki koronan aiheuttamissa poikkeuksellisissa oloissa myös jotain hyvää.

– Itselleni onni onnettomuudessa on se, että lumilautailijalla olisi nyt paljon reissuja tulossa, mutta nyt kun ei pääse ulkomaille, reissuja on paljon Suomessa ja perhe voi olla mukana. Haluan olla kotona läsnä ja jakaa vastuuta lapsenhoidosta, hän totesi Kuutamolla-ohjelman kuvausten yhteydessä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja