Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kokeilivat suomalaisten rakastamaa matkailumuotoa: "Tunnen olevani karavaanielämän ytimessä"

Haastattelussa Tuija Pehkonen ja Eero Ettala 3:02
Tuija Pehkonen ja Eero Ettala harvinaisessa yhteishaastattelussa Kultainen Venla -gaalassa.

Tänä kesänä karavaanielämästä on kiinnostunut myös sellaiset, joilla ei aikaisempaa kokemusta asiasta niinkään ole. 

Lumilautailijana tunnettu Eero Ettala ja toimittaja-juontaja Tuija Pehkonen ottivat arjen tiimmelyksen keskellä vapaata, ja lähtivät asuntoautoilemaan kauniiseen koto-Suomeen. Pariskunta on leiriytynyt ainakin Tampereella. 

Pehkonen on julkaissut karavaanarireissustaan kuvia Instagram-tililleen. Kuvissa Pehkonen nautiskelee aamiaisesta idyllisen järvimaiseman ääressä. 

– Onnellinen leiriytyjä. Terkut maailmanmatkaajalta Tampereelta. Elämäni eka reissu asuntoautolla ja tunnen jo olevani karavaanielämän ytimessä! Life is good, Pehkonen kirjoittaa kuvakarusellin yhteyteen. 

Voit selata kuvia sen oikealla olevalla nuolella.

Pehkonen on ottanut selvästi karavaanielämän omakseen, sillä hän nautiskelee asuntoauton edustalla kuin vanha tekijä. 

– Kaikki hyvin täällä, hän kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

Myös Ettala on lisännyt reissulta kuvan Instagram-tililleen

Pehkosen seuraajat ihastelevat pariskunnan karavaanarielämää. 

– Ihanuutta, radiojuontaja Anni Hautala hehkuttaa. 

– Toi on niin parasta. Ihanaa reissua, hyvinvointivalmentaja Jutta Gustafsberg toivottaa. 

Pehkosen julkaisemien Instagram Storisien mukaan pariskunta on palannut jo takaisin kotiinsa Helsinkiin.

MTV Uutiset julkaisi toukokuussa artikkelin, jossa kerrottiin, että koronatilanteen myötä karavaanailusta on kiinnostuneet myös ne ihmiset, joilla ei ole niistä aiempaa kokemusta. Kesäreissu Etelä-Eurooppaan on voinut peruuntua, ja kotona oleminen kyllästyttää. Tällaiset tilanteet ovat saaneet monet pohtimaan uusia, turvallisia tapoja matkustaa kotimaassa.

Kesäterassi-ohjelmaa juontava Pehkonen ja Ettala odottavat esikoislastaan.

MTV Uutiset tavoitti pari viikkoa sitten ilouutisen Instagramissaan julkaisseen Pehkosen, joka vastasi puhelimeen hyväntuulisena.

– Tämä on tosi toivottu. Me olemme molemmat onnellisia ja toivomme, että kaikki menee hyvin. Vauvan laskettu aika on alkusyksystä,  juontaja kertoi.

Tuija Pehkonen nähdään tänä kesänä jälleen MTV3-kanavan Kesäterassi-sarjan juontajana. Eero Eetala puolestaan juontaa Suomen surkein kuski -sarjaa. 

Lue myös:

    Uusimmat