Tottenham-hyökkääjä latoi katkeraa tekstiä päävalmentajan suuntaan – "Kausi on ollut paskaa"

Lontoossa dramaattinen lisäaika: Tottenham lähellä, Milan kolauttaa heti perään tolppaan 1:40
Tottenhamin ja Milanin välisessä ottelussa nähtiin dramaattinen

Tottanhamin brasilialaishyökkääjä Richarlison latoi suoraa tekstiä päävalmentaja Antonio Conten toimintatavoista tappioon päättyneen Milan-ottelun jälkeen.

Tottenhamin taival Mestarien liigassa päättyi keskiviikkona kotiyleisön edessä, kun jäi 0-0-tasapeliin AC Milanin kanssa ja putosi jatkosta yhteismaalein 0-1.

Ottelun jälkeen joukkueen brasilialaishyökkääjä Richarlison ilmaisi tyytymättömyytensä nykyiseen tilanteeseensa. Noin 20 minuuttia Milan-ottelussa pelannut Richarlison ei ole lainkaan tyytyväinen peliaikaansa.

– Olen ammattilainen. Teen joka päivä töitä ja haluan pelata. En kuitenkaan saa tarpeeksi minuutteja ja peliaikaa. Tämä kausi on ollut paskaa, koska en ole saanut minuutteja ja olen kärsinyt myös vähän loukkaantumisista, Richarlison lataa ESPN:n mukaan.

25-vuotiaan Richarlisonin kausi on ollut vaisu. Kovin odotuksin Tottenhamiin hankittu hyökkääjä ei ole tehnyt tällä kaudella vielä maaliakaan Valioliigassa. Mestarien liigassa verkko on sentään heilunut kahdesti.

Richarlison ihmettelee suuresti, miksi päävalmentaja Antonio Conte ei anna hänelle peliaikaa, vaikka on ollut viime otteluissa omasta mielestään pirteällä pelipäällä.

– Olin hyvässä vireessä, otimme kaksi voittoa West Hamia ja Chelseaa vastaan, ja sitten yhtäkkiä hän laittaa minut penkille. Wolvesia vastaan hän laittoi minut kentälle viideksi minuutiksi. Kysyin häneltä syytä, mutta hän ei kertonut mitään, Richarlison ihmettelee.

Ennen keskiviikon Milan-ottelua Richarlison sai Contelta lupauksia antavan kommentin, mutta joutui silti aloittamaan pelin vaihtopenkiltä.

– Tiistaina kysyin, voinko tehdä testin salilla. Conte sanoi minulle, että jos olisin hyvä, pääsisin peliin. Kun tuli pelin aika, hän laittoi minut penkille. En ymmärrä näitä asioita. Kun pääsen kentälle, annan kaikkeni. Minun olisi pitänyt pelata avauksessa Milania vastaan.

Richarlison sanoi myös suoran mielipiteensä joukkueensa peliesityksestä.

– Olemme ulkona isoimmasta seurajoukkuekilpailusta. Emme voi pelata näin, kun meidän pitää tehdä maali. Meidän olisi puskea joukkuetta eteenpäin, varsinkin toisella jaksolla.

Lue myös:

    Uusimmat