Tässäkö se oli? Supertähti Kylian Mbappélta pahaenteistä puhetta PSG:n tappion jälkeen – ökyjoukkue uhkaa hajota

PSG:n haaveet Mestarien liigan voitosta jälleen murskaksi - Gnabry vie Bayern Münchenin 2-0 -johtoon 1:40
PSG:n haaveet Mestarien liigan voitosta jälleen murskaksi – Serge Gnabry vie Bayern Münchenin 2–0-johtoon

Qatarilaisomisteinen Paris Saint-Germain romahti jälleen ulos Mestarien liigasta pudotuspelien alkuvaiheessa. Supertähti Kylian Mbappén kommentit enteilevät lähtöä seurasta ja ökyjoukkueen riveistä.

Kylian Mbappé ei säästellyt sanojaan kuvaillessaan valtavalla rahalla kootun PSG:n panosta Mestarien liigan pudotuspeleissä, jossa sen taival tyssäsi saksalaisjätti Bayernin vyöryyn. Müncheniläiset kaatoivat vieraansa 2–0 keskiviikkoiltana ja etenivät jatkoon vastaansanomattomin 3–0-lukemin.

Mbappén, Lionel Messin ja Neymarin kaltaisten supernimien tähdittämä PSG jäi 16 parhaan Mestarien liigan joukkueen joukosta viidettä kertaa seitsemän kauden sisällä.

– Kuten sanoin kauden ensimmäisessä Mestarien liigan lehdistötilaisuudessa, aiomme lyödä peliin maksimimme. Tämä oli maksimimme, se on totuus, Mbappé latasi tappion jälkeen L'Equipe-lehden mukaan.

– Mitä PSG:ltä puuttui? Ei paljoakaan, kun vertailee joukkueiden kahta kokoonpanoa. (Bayernilla) on loistava joukkue, rakennettu voittamaan Mestarien liiga, ranskalaistähti tunnusti.

PSG on jahdannut qatarilaisomistajiensa alaisuudessa epätoivoisesti ja kuluja säästelemättä menestystä Euroopassa, mutta on yhä vailla himotuinta Mestarien liigan titteliä.

Tuore tappio maalaa synkkää kuvaa myös PSG:n tulevaisuuden näkymistä, sillä Mbappén huhuttu lähtö seurasta lienee nyt lähempänä kuin koskaan aiemmin. Hyökkääjää on jo pitkään viety Real Madridiin, eikä hänen tuore kommenttinsa tappion jälkeen varsinaisesti liennytä huhuja.

– Olen tyyni. Nyt minulle merkittävää on vain tämä kausi ja (Ranskan) liigan voittaminen. Sitten katsomme, Mbappé totesi.

Mbappén lisäksi lähtökuopissa saattaa olla myös Lionel Messi, jonka sopimus loppuu kesällä. Argentiinalaisen on arveltu siirtyvän ainakin jollain aikavälillä Pohjois-Amerikan ammattilaissarjaan MLS:ään ja siellä pelaavan Inter Miamin riveihin.

Lue myös:

    Uusimmat