TOP 10: Golden Globe -gaalan ihastuttavimmat puvut

Ketkä tähdet pukeutuivat parhaiten tämän vuoden Golden Globe -palkintogaalaan?

Golden Globet jaettiin sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä. Palkintogaalassa nähtiin jälleen tänä vuonna mitä kauneimpia juhla- ja iltapukuja, kun tunnetut tähdet laittoivat asuvalinnoissa parastaan. Yllättäen merkittävimmät palkinnot saaneet Cate Blanchett ja Jennifer Lawrence kuuluivat myös illan upeimpiin pukeutujiin.

Cate Blanchett, 44, teki sen taas. Näyttelijä ihastutti edellisellä viikolla . Blanchett saapui Golden Globe -juhliin upeassa, mustassa pitsi-iltapuvussa, joka oli ehdottomasti yksi illan kauneimpia. Näyttelijä sai myös parhaan naispääosan palkinnon draamaelokuvasta Blue Jasmine.

Laulaja-näyttelijä Taylor Swift, 24, näytti joutsenmaisen sirolta punamustassa, olkaimettomassa iltapuvussa. Takapuolen päällä oleva muhkea koriste sulostutti iltapukua, jossa oli vivahteita 1980-luvulta.

Jennifer Lawrencen, 23, valkoinen tylliunelma ihastutti yksinkertaisuudellaan. Mustat koristenauhat ja korut estävät lookia näyttämästä hääpukumaiselta. Lawrence palkittiin parhaalla naissivuosan palkinnolla elokuvasta American Hustle.

Näyttelijä Naomi Watts, 45, taitaa iltapukueleganssin. Hän saapui Golden Globe -juhliin vaaleassa, kimaltavassa iltapuvussa, jonka sivuilla oli seksikkäät, ihon paljastavat kaistaleet.

Zooey Deschanel, 33, on oman tiensä kulkija, ja myös hänen Golden Globe -pukunsa erottui joukosta edukseen. Tylliä ja helmikoristeluja yhdistellyt puku edustaa vanhan ajan Hollywood-glamouria.

Näyttelijä Helen Mirrenin, 68, pirteä, vihreä iltapuku sopi näyttelijälle erinomaisesti. Mirren yhdisti naiselliseen kokonaisuuteen vihreää ja hopeaa yhdistelleet korvakorut sekä rannekorun.

Emma Watsonin, 23, kaunis, punainen iltapuku oli pelkistetty ja hyvin moderni. Asun erikoisuus olivat mekon alla olevat legginsit. Puku oli selän puolelta täysin auki, joten legginsit olivat tarpeen.

Heidi Klumin, 40, mustavalkoinen iltapuku oli herkkä ja naisellinen. Kokonaisuus olisi kuitenkin ollut parempi ilman lyhyttä ja mahtipontista kaulakorua.

Vauvaa odottava Olivia Wilde, 29, luotti kimallukseen. Tähti esitteli pyöristynyttä vatsaansa tummanvihreässä, vartalonmyötäisessä iltapuvussa.

Vaaleansininen, epäsymmetrisellä helmalla varustettu iltapuku oli ihastuttava valinta Caitlin Fitzgeraldilta, 30. Puku antoi tilaa kauniille, sinistä ja persikkaa yhdistelleille kengille. Puku on Emilia Wickstead -merkiltä.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat