Tony sai halvauskohtauksen ja joutui luopumaan rakkaasta kissastaan – uusi omistaja päätti auttaa: "Hoitajat teeskentelevät, etteivät näe sitä"

Kun Tony sai halvauskohtauksen, hän joutui eroon kissastaan. Pian mies sai kuitenkin kauan kaivatun vieraan luokseen palvelutaloon.

Kun Tony sai halvauskohtauksen ja joutui tehohoitoon, miestä jäi kaipaamaan hänen kissansa. Pian kuitenkin kävi ilmi, ettei Tony toipuisi ennalleen – hän ei tilansa vuoksi enää kykenisi huolehtimaan lemmikistä.

Tilanne oli surullinen. Naapurit alkoivat etsiä Little Angelina eli "pikkuenkelinä" tunnetulle kissalle uutta kotia, kertoo eläinuutisiin keskittynyt The Dodo.

Kissalle uusi koti ja nimi

Amanda Hassan oli pitkään halunnut alkaa kodittoman kissan sijaiskodiksi. Kun hän näki ilmoituksen kodittomasta kissasta sosiaalisessa mediassa, hän koki tilaisuutensa tulleen.

Amanda otti Tonyn kissan luokseen ja nimesi sen uudelleen Chicken Littleksi, "pikkukanaseksi".

Amanda halusi auttaa ex-omistajaa

Tahollaan Tony pääsi tehohoidosta ja päätyi palvelutaloon. Amanda tiesi, että vaikka Chicken Little olikin hänen luonaan onnellinen, Tony varmasti ikävöi kissaa.

Hän päätti muuttaa tilanteen. Tonyn naapurin avustuksella Amanda vei kissan tapaamaan entistä omistajaansa.

Tony ja kissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hoitohenkilöstö teeskentelee, ettei näe sitä"

Lemmikit on palvelutalossa kielletty, mutta Chicken Littlen vierailu sallittiin silti. Amandan mukaan kissa "ujutettiin" salaa sisään.

– Hoitajat teeskentelevät, etteivät näe sitä, Amanda sanoo.

Kun Chicken Little päästettiin ulos kantokopastaan, se oli aluksi pelokas – kunnes näki Tonyn. Kissa juoksi entisen omistajansa luokse puskemaan tätä.

– Tonykin vaikutti piristyvän heti, kun kissa teki niin, Amanda sanoo.

"Toivomme, että voimme viedä kissan sinne joka toinen viikko"

Vierailun aikana Tony piteli kissaansa ja silitteli sitä. Visiitin jälkeen Amanda päätti, ettei vierailu saa jäädä ainoaksi: hän aikoo vierailla Tonyn luona Chicken Littlen kanssa myöhemminkin.

– Toivomme, että voimme viedä kissan sinne joka toinen viikko. Toivomme, että voimme pitää Tonyn mielialan korkealla säännöllisillä visiiteillä, Amanda sanoo.

"Tämä tarina lämmittää sydäntäni niin"

Amandan idea on kerännyt runsaasti kiitosta. Moni suree sitä, ettei palvelutaloon saa ottaa lemmikkiä mukaan.

– Ihastuttavaa. Niin ajattelevaista. Sydämeni murtuisi, jos en näkisi karvaisia lapsiani. Tämä selvästi on hyväksi molemmille, Portia Montgomery kommentoi Facebookissa.

– Tämä tarina lämmittää sydäntäni niin. Toivoisin, että useammat hoitolaitokset antaisivat lemmikkien käydä kylässä. Se piristää vanhuksia niin paljon, Dawn Lane sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat