Maailman ympäri pyöräilevä mies löysi matkan varrelta suloisen seuralaisen – reissaavat nyt yhdessä!

Dean haluaa kiertää maailman halki polkupyörällään. Hänen ei kuitenkaan tarvitse seikkailla yksinään, sillä matkan varrella matkaan tarttui suloinen kissa, uutisoi brittiläinen Metro-lehti.

Dean Nicholson, 31, kyllästyi tekemään päivittäistä hitsaajan työtään. Hän oli unelmoinut maailmanlaajuisesta seikkailusta ilman tarkkaa päämäärää.

Dean säästi rahaa vajaan vuoden ajan ja lähti päämäärätietoisesti toteuttamaan kauan suunnittelemaansa maailmanympärysmatkaa.

Siinä, missä moni reissaaja heittää rinkan selkäänsä ja hyppää lentokoneen tai junan vietäväksi, Dean hyppäsi pyöränsä satulaan haastaakseen itsensä.

Maailmanmatkaaja ehti pyörähtää kahdeksassa maassa, kun hän törmäsi yllättävään ohikulkijaan Montenegrossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dean havahtui kesken mäennousun siihen, että hänen takanaan maukui pieni raidallinen kissa. Hän silitti ja taputti kissaa hellästi ja jatkoi matkaansa jättäen kissan taakseen.

Mutta kissapa ei luovuttanut niin helpolla, vaan lähti seuraamaan miestä.

Kissa sai passin ja rokotukset reissua varten

Deanin sydän ei kestänyt jättää riutuneessa kunnossa olevaa kissaa yksin, ja niinpä hän päätti huolehtia pienestä luontokappaleesta.

– Vein kissan eläinlääkäriin ja se sirutettiin. Hankin sille passin ja rokotukset, jotta pystyimme jatkamaan matkaa yhdessä, Dean kertaa aiempia tapahtumia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nalaksi nimetty kisu matkustaakin isäntänsä pyörän etuosaan kiinnitetyssä pussissa. Toisinaan kissa pitää Deanille seuraa tämän olkapäällä maisemia katsellen.

– Kissan kanssa matkustaminen on oikeastaan paljon helpompaa kuin useammat ihmiset luulevat. Nala vain istuu ja ottaa aurinkoa tai nukkuu silloin, kun pyöräilen paikasta toiseen, Dean kuvailee kaksikon matkantekoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asuvat rannalla nauttien kaksin elämästä

Koska matkustaminen vaatii pääomaa, Dean tekee osa-aikatöitä vierailemissaan kohteissa.

Tällä hetkellä Dean tekee töitä kajakkioppaana, ja kaksikko nauttii olostaan ja melonnasta Kreikan saaristossa Santorinissa.

– Me asumme rannalla olevassa luolassa. Nala rakastaa rantahiekassa telmimistä ja on todella onnellinen, Dean vakuuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Dean dokumentoi matkaansa ahkerasti Instagram-tilillään. Katso alla olevalta videolta, miltä hellyttävän parivaljakon maailmanvalloitus näyttää – Nala sulattaa karskeimmankin sydämen!

Jos upotettu video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähteet: Metro, YouTube

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat