Tiger Woodsin pressitilaisuus sai uhmakkaan käänteen – "Riittääkö tämä?"

Tiger Woods oli jopa uhmakkaalla tuulella kommentoidessaan tavoitteitaan torstaina alkavassa golfkauden ensimmäisessä major-turnauksessa Mastersissa. 

Woods, 48, painotti lähtevänsä tavoittelemaan kuudetta Masters-voittajan vihreää takkia sen sijaan, että kyseessä olisi seremoniallinen visiitti legendaarisella Augustan kentällä. 

Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Woods on pelannut kuluvalla kaudella vain 24 väylää kilpagolfia. Pelaajalegendaa hieman prässättiin siitä, etteivät hänen mahdollisuutensa Augustassa vaikuta kovin realistisilta.

– Jos kaikki natsaa, uskon, että pystyn voittamaan vielä yhden (vihreän takin). Tarvitseeko minun kommentoida vielä lisää, vai riittääkö tämä kaikille? Uskon edelleen voittooni, Woods totesi uhmakkaasti lehdistötilaisuudessa. 

Woods saavutti viidennen Masters-ykköstilansa vuonna 2019 sensaatiomaisesti selän luudutusleikkauksen jälkeen. Kukaan ei enää uskonut yhdysvaltalaisen palaavan major-voittajaksi lähes 11 vuoden tauon jälkeen. 

Voitto nyt olisi yhtä lailla sensaatiomaista, sillä Woodsin peliä rajoittavat helmikuussa 2021 vakavassa autokolarissa tulleet vammat. Vajaa vuosi sitten hän kävi nilkkaleikkauksessa.   

– Minuun sattuu joka päivä. 

– Jokainen lyönti tiiboksin ulkopuolelta on haaste, Woods selvitti. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Woods ei ole koskaan jäänyt viikonloppukierrosten ulkopuolelle Mastersissa. Nyt hänellä olisi mahdollisuus ottaa ennätys täysin omiin nimiinsä 25. jatkopaikalla putkeen. 

Legendan hyvä ystävä ja entinen kilpakumppani Fred Couples, joka saavutti aikanaan 24 perättäistä jatkopaikkaa Gary Playerin tavoin, uskoo ihmeeseen. 

– Luulen, että hän (Tiger) nauraisi ajatuksella vain jatkoon selviämisestä. Hän on täällä voittaakseen. 

– Pystyykö hän voittamaan? Arvatkaa mitä. Kyllä, Couples summasi. 

Masters käynnistyy torstaina ja päättyy sunnuntaina. Mestaruutta puolustaa LIV-kiertueelle siirtynyt espanjalaistähti Jon Rahm

Lue myös:

    Uusimmat