Tiger Woods kielsi seksin itseltään

Golfsuuruus on New York Postin haastattelemien lähteiden mukaan tekemässä kaikkensa pärjätäkseen hyvin ensi viikolla Georgian Augustassa kisattavassa Masters-turnauksessa.

Kun golfkauden ensimmäinen major-turnaus Masters lähestyy, tiedot Tiger Woodsista viittaavat tähtipelaajan ottavan haasteen tosissaan.

New York Postin haastatteleman ystävän mukaan 48-vuotias Woods on äärimmäisen keskittynyt Mastersiin valmistautumiseen.

– Hän työskentelee kovasti salilla. Hän syö oikein. Hän on jopa pidättäytynyt seksistä, lähde kertoo lehdelle.

– Hän tekee nyt niin, kun hän valmistautuu: ei seksiä ennen kuin turnaus ohi. Hän ei halua minkään vievän hänen keskittymistään.

Suhdepyörteidensä vuoksi julkisuuden reviteltävänä olleen Woodsin on aiemmin väitetty kärsivän seksiriippuvuudesta. Hänen pitkäaikainen avioliittonsa kariutui 2009 seksiskandaaliin, kun golfmiljonäärin lukuisat avioliiton ulkopuoliset suhteet paljastuivat julkisuuteen.

Tällä hetkellä sinkkuna viihtyvä Woods on suhtautunut aina vakavasti Mastersin voittajalle puettavan vihreän takin metsästykseen. Hän ei ole jättänyt turnausta väliin koskaan urallaan, vaikka on kärsinyt vuosien varrella lukuisista vaivoista.

– Olen aina rakastanut tätä kenttää, ja rakastan pelata tässä tapahtumassa, Woods kertoi toimittajille viime vuonna.

Woods on voittanut Mastersin viimeksi vuonna 2019, yhteensä viisi kertaa. Viime vuoden turnauksen hän joutui keskeyttämään viheliäisen kantapäävaivan vuoksi.

Masters kisataan Yhdysvaltojen Augustassa ensi viikolla 11.-14. huhtikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat